Żłobek

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
mm-h

Re: Żłobek

Post autor: mm-h »

Witam,
nazywam się Monika Mostowy Hibner i jestem właścicielką żłobka Stokrotka.Własnie się dowiedziałam o nieprzyjemnych postach na mój temat. Ja rozumiem ,że wypowiedzieć może się każdy i trzeba to uszanować pod warunkiem, że jest to prawda! Komentarze tidla32 na mój temat to okrutne kłamstwa i oszczerstwa. Wystąpie do administratora strony o ujawnienie ID komputera z którego zostały wysłane posty, jeżeli będzie trzeba zgłoszę to na policję!!!. Nigdy takie sytuacje nie miały miejsca jak opisuje tidla i zrobię wszystko by udowodnić, że ta osoba kłamie i poniesie tego konsekwencje!!!. Tej osoby zaczynam się bać bo dla mnie jest to ktoś niezrównoważony psychicznie. Nie pozwolę by mieszała w to moje dziecko!!! moją rodzinę!!!
Dlatego zrobię wszystko, ale to wszystko by udowodnić,że ta osoba kłamie!!!

g_k80

Post autor: g_k80 »

Dzisiaj wróciłam szybciej z pracy bo nie mogłam doczekać się kolejnej historii z kosmosu pisanej przez tidla32. I co? Nie zawiodłam się. Dobrze że nie jestem mężczyzną bo bym była trzecim mężem Pani Moniki. Po przeczytaniu postu Pani Moniki jestem przekonana że tidla32 kłamie i nie jest to tylko moje zdanie jak widzę.
Tidla32 czekam na twój kolejny post z niecierpliwością gdyż bajek na dobranoc nigdy za dużo!!!

malinka86

Post autor: malinka86 »

Witam!
Moja córka również uczęszcza do Stokrotki i z ręką na sercu muszę przyznać że był to najlepszy wybór. Zanim posłałam tam dziecko popytałam kilku rodziców o ich opinie nt tego żłobka i wypowiadali się w samych superlatywach. Co więcej dzieci te chodzą tam od ponad roku i więcej więc gdyby działo się coś złego na pewno rodzice by to zauważyli zwłaszcza że Dzieci te są już, przepraszam za określenie, kumate i z pewnością opowiadają co się dzieje w żłobku. Ja często gęsto gdy odbieram dziecko wchodzę bardzo cichutko gdyż nie wiem czy czasem któreś z Dzieci nie śpi i Ciocie nawet nie mają pojęcia że już czekam na swoją Pociechę więc słyszę jak odnoszą się do nich i zapewniam, że wszystko jest ok. A Ciocia Monika jest wspaniałą Ciocią i widać że to co robi, robi z sercem i dla Dzieci a nie dla kasy.

Pozdrawiam

tidla32

Post autor: tidla32 »

Co miałam do powiedzenia zostało napisane nie obawiam sie niczego osobiscie pani moniko moge sie z pania spotkac i chetnie zobacze pani uprawnienia!!!!!

lukmacben

Post autor: lukmacben »

Bardzo dobry pomysł. Proponuję jednak zaprosić także policję na to spotkanie. Pozwoli to Paniom załatwić tę sprawę raz i dobrze. Niewątpliwie, ten kto się nie obawia i jest rozsądny tak zrobi. Ostatecznie więc, albo tilda32 ocali strute i psychicznie maltretowane dzieci i przy okazji zdejmie urok jaki Pani Monika rzuciła na ich rodziców, albo przez dłuższy czas już tutaj nic nie napisze (no chyba, że przeprosiny z nakazu sądu). Przy okazji pozwoli się to zabezpieczyć przed pewnymi żądaniami/propozycjami gratyfikacji finansowych, itp.
Gorąco czekamy na finał sprawy!

tidla32

Lukaben cudowny Tatusiu zajmij sie proszę dziećmi zamiast siedziec na forum siać ploty i robić ferment ani ja ani pani Monika nie potrzebujemy adwokata a szczególnie takiego jak ty także stary nie nakręcaj! kazdy kto co miał do powiedzenia to wyraził a ty dalej wypisujesz te bzdury facet do grazau albo roboty domowe na dobre ci to wyjdzie nie piszesz z dziecmi nie musisz tu mowic nikomu co ma kto robic! i ja i pani Monika zakonczyłysmy temat wszystkie mamy również a ty dalej tym zyjesz :lol: gożej niż babą

tidla32

zapamietaj sobie jedno zaden ojciec nie zastąpi dziecku Matki!!!!! Nikt nie zna swojego dziecka jak własna matka zaden facet niestety nie zrozumie tego!a i co do sądu to przepraszac co najwyżej bedziesz ty nie mam czasu na pisanie z toba i na koniec sie powtórzę NIE NAKRECAJ SIE ZABIERZ DZIECI NA SPACER. ZEGNAM

milka80

Post autor: milka80 »

No widzę Tidla32 czy jak ci tam ,że Lucmacben pojechał Ci po ambicji :lol: , może ty byś sie zajęła lepiej dzieckiem niż oczerniała porządnych ludzi, znalazłaś sobie kolejną osobę do obrażania, tracisz tylko czas na pisanie postów na forum w którym i tak jesteś skończona, może zakończ już ten temat ,bo już żal Ciebie czytać . Daj się wypowiedzieć ludziom WIARYGODNYM o żłobkach!Pozdrowienia dla opiekunki z Zielonej Łączki czyli Tidla32! :lol:

lukmacben

Hehehhehe, widzę tilda32, że przestraszyłaś się wizji tego, że policja mogła by uczestniczyć w tym spotkaniu :) I to bardzo :)

tidla32

oj Lucaben ty dalej sie nakręcasz :lol: powiecmy sobie szczerze czy ty boisz sie policji? bo jakbym chciała to juz 8miesiecy temu bym nasłała dużo poważniejsze służby które mają coś do powiedzenia w kwestii prowadzenia żłobka policja średnio sie tym interesuje od takich rzeczy sa inne instytucje tak dla twojej wiadomości przede wszystkim pani dyrektor żłobka musi posiadać odpowiednie doświadczenie i dokumentacje także jak nie chcesz narobić problemów to lepiej faktycznie zajmij sie dziećmi TATUSIU :lol: BO TY CHYBA NA TYM FORUM BARDZIEJ SIE WSZYSTKIM PRZEJOŁES NIZ PANI MARIA CZY PANI MONIKA :lol: MIŁEGO DNIA

tidla32

MOJE DZIECKO NIE UCZĘSZCZA JUŻ DO BEBY LILY TO JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE A RESZTA DZIECI MNIE NIE INTERESUJE ! NAJWAŻNIEJSZE JEST DLA MNIE MOJE DZIECKO I TO ZE ŚPIĘ SPOKOJNIE ;)CHYBA DLA KAŻDEJ MATKI JEST TO PRORYTET cała reszta sie dla mnie nie liczy a tym bardziej zdanie innych rodziców i to gdzie chodzą ich dzieci to nie mój problem. Z czystym sumieniem polecam Żyrafke maja również dofinansowanie i złobek nie jest w mieszkaniu zawsze można zobaczyć co dzieci robią nie zapowiadając się.

lukmacben

tilda32, ty chyba naprawdę nie rozumiesz o co tu chodzi. Na publicznym forum Siechnic (a nie jakimś plotkarskim portalu dla kobiet, z którego za wszelką cenę starasz się mnie wyrzucić) oskarżyłaś żłobek Stokrotka o trucie i psychiczne znęcanie się nad dziećmi. Te oskarżenia są publiczne. Są umieszczone na lokalnym forum, które czytają mieszkańcy. Jeżeli ktoś pisze coś tutaj, powinien być świadom, że może komuś bardzo zaszkodzić i musi się liczyć z konsekwencjami tego. To nie jest to samo, co pożalenie się jednej czy dwóm koleżankom. To nie jest także to samo co forum z onet.pl, wp.pl czy innych podobnych portali, gdzie z założenia piszącego komentarz uważa się za idiotę, a nikt przy zdrowych zmysłach tego nie czyta.
Ponadto, te oskarżenia o których piszesz są bardzo poważne. To nie jest ot jakiś "klaps", tylko znęcanie się nad dziećmi - to się nadaje do prokuratury. Teraz, jeszcze dodatkowo twierdzisz, że żłobek działa nielegalnie bo właścicielka nie ma żadnych papierów i uprawnień (nawiasem mówiąc, nielegalnie działający żłobek z dofinansowaniem - no przyznam, ewenement na skalę kraju).
Myślisz, że Pani Monika Ci odpuściła bo nie komentuje głupot które wypisujesz? W swoim poście jednoznacznie napisała, że uznaje cię za osobę "niezrównoważoną psychicznie" i za "wszelką cenę udowodni, że kłamiesz". I na pewno nie będzie tego robić wdając się (tak jak ja) w polemiki z Tobą, bo to doprowadzi ją donikąd. Ja to robię tylko dla własnej przyjemności, bo już dawno się tak nie ubawiłem. Zresztą, nie tylko ja :) Tyle odsłon co ma ten wątek na forum (nie mówiąc już o komentarzach słyszanych wśród sąsiadów) świadczy, że inni też uważają to za niezły kabaret :) Na każdy postawiony logiczny argument nie umiałaś odpowiedzieć tylko od razu atakowałaś, wytykając mi to, że albo jestem jednym z wielu mężów Pani Moniki, albo, że w ogóle, jestem mężczyzną. No nie ma co, twoja argumentacja jest "powalająca" i godna "inteligentnej" i "dojrzałej" osoby :)

tidla32

Lukaben mało wiesz na temat prawa skoncz dyskuje bo zasmieciasz forum! ja mam bardzo mocne dowody i tyle na ten temat takze nie ma problemu czekam na kontakt ze strony wlascicielki beby lily sprawa nie dotyczy ciebie nie siej fermentu~bo tylko zaszkodzisz a moja cierpliwosc sie konczy nie mam zamiaru z toba wchodzic w dysksuje bo co mam ci napisac jestes nikim dla mnie! nie chce mi sie czytac twoich wiadomosci szkoda mi mjego cennego czasu miłego dnia 8)

lukmacben

hehehehehehe, a teraz osoba nieznająca interpunkcji, podstaw gramatyki, ortografii i ogólnie stylistyki zarzuca mi nieznajomość prawa :D Słabo was na tym "prawie" kształcą :D

I przypominam, że to Ty mnie pierwsza zaatakowałaś personalnie, a więc przestań grać ofiarę. Pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Na chamstwo także odpowiadam chamstwem.

ODPOWIEDZ