Żłobek
Re: Żłobek
Witam,
nazywam się Monika Mostowy Hibner i jestem właścicielką żłobka Stokrotka.Własnie się dowiedziałam o nieprzyjemnych postach na mój temat. Ja rozumiem ,że wypowiedzieć może się każdy i trzeba to uszanować pod warunkiem, że jest to prawda! Komentarze tidla32 na mój temat to okrutne kłamstwa i oszczerstwa. Wystąpie do administratora strony o ujawnienie ID komputera z którego zostały wysłane posty, jeżeli będzie trzeba zgłoszę to na policję!!!. Nigdy takie sytuacje nie miały miejsca jak opisuje tidla i zrobię wszystko by udowodnić, że ta osoba kłamie i poniesie tego konsekwencje!!!. Tej osoby zaczynam się bać bo dla mnie jest to ktoś niezrównoważony psychicznie. Nie pozwolę by mieszała w to moje dziecko!!! moją rodzinę!!!
Dlatego zrobię wszystko, ale to wszystko by udowodnić,że ta osoba kłamie!!!
nazywam się Monika Mostowy Hibner i jestem właścicielką żłobka Stokrotka.Własnie się dowiedziałam o nieprzyjemnych postach na mój temat. Ja rozumiem ,że wypowiedzieć może się każdy i trzeba to uszanować pod warunkiem, że jest to prawda! Komentarze tidla32 na mój temat to okrutne kłamstwa i oszczerstwa. Wystąpie do administratora strony o ujawnienie ID komputera z którego zostały wysłane posty, jeżeli będzie trzeba zgłoszę to na policję!!!. Nigdy takie sytuacje nie miały miejsca jak opisuje tidla i zrobię wszystko by udowodnić, że ta osoba kłamie i poniesie tego konsekwencje!!!. Tej osoby zaczynam się bać bo dla mnie jest to ktoś niezrównoważony psychicznie. Nie pozwolę by mieszała w to moje dziecko!!! moją rodzinę!!!
Dlatego zrobię wszystko, ale to wszystko by udowodnić,że ta osoba kłamie!!!
Dzisiaj wróciłam szybciej z pracy bo nie mogłam doczekać się kolejnej historii z kosmosu pisanej przez tidla32. I co? Nie zawiodłam się. Dobrze że nie jestem mężczyzną bo bym była trzecim mężem Pani Moniki. Po przeczytaniu postu Pani Moniki jestem przekonana że tidla32 kłamie i nie jest to tylko moje zdanie jak widzę.
Tidla32 czekam na twój kolejny post z niecierpliwością gdyż bajek na dobranoc nigdy za dużo!!!
Tidla32 czekam na twój kolejny post z niecierpliwością gdyż bajek na dobranoc nigdy za dużo!!!
Witam!
Moja córka również uczęszcza do Stokrotki i z ręką na sercu muszę przyznać że był to najlepszy wybór. Zanim posłałam tam dziecko popytałam kilku rodziców o ich opinie nt tego żłobka i wypowiadali się w samych superlatywach. Co więcej dzieci te chodzą tam od ponad roku i więcej więc gdyby działo się coś złego na pewno rodzice by to zauważyli zwłaszcza że Dzieci te są już, przepraszam za określenie, kumate i z pewnością opowiadają co się dzieje w żłobku. Ja często gęsto gdy odbieram dziecko wchodzę bardzo cichutko gdyż nie wiem czy czasem któreś z Dzieci nie śpi i Ciocie nawet nie mają pojęcia że już czekam na swoją Pociechę więc słyszę jak odnoszą się do nich i zapewniam, że wszystko jest ok. A Ciocia Monika jest wspaniałą Ciocią i widać że to co robi, robi z sercem i dla Dzieci a nie dla kasy.
Pozdrawiam
Moja córka również uczęszcza do Stokrotki i z ręką na sercu muszę przyznać że był to najlepszy wybór. Zanim posłałam tam dziecko popytałam kilku rodziców o ich opinie nt tego żłobka i wypowiadali się w samych superlatywach. Co więcej dzieci te chodzą tam od ponad roku i więcej więc gdyby działo się coś złego na pewno rodzice by to zauważyli zwłaszcza że Dzieci te są już, przepraszam za określenie, kumate i z pewnością opowiadają co się dzieje w żłobku. Ja często gęsto gdy odbieram dziecko wchodzę bardzo cichutko gdyż nie wiem czy czasem któreś z Dzieci nie śpi i Ciocie nawet nie mają pojęcia że już czekam na swoją Pociechę więc słyszę jak odnoszą się do nich i zapewniam, że wszystko jest ok. A Ciocia Monika jest wspaniałą Ciocią i widać że to co robi, robi z sercem i dla Dzieci a nie dla kasy.
Pozdrawiam
Co miałam do powiedzenia zostało napisane nie obawiam sie niczego osobiscie pani moniko moge sie z pania spotkac i chetnie zobacze pani uprawnienia!!!!!
Bardzo dobry pomysł. Proponuję jednak zaprosić także policję na to spotkanie. Pozwoli to Paniom załatwić tę sprawę raz i dobrze. Niewątpliwie, ten kto się nie obawia i jest rozsądny tak zrobi. Ostatecznie więc, albo tilda32 ocali strute i psychicznie maltretowane dzieci i przy okazji zdejmie urok jaki Pani Monika rzuciła na ich rodziców, albo przez dłuższy czas już tutaj nic nie napisze (no chyba, że przeprosiny z nakazu sądu). Przy okazji pozwoli się to zabezpieczyć przed pewnymi żądaniami/propozycjami gratyfikacji finansowych, itp.
Gorąco czekamy na finał sprawy!
Gorąco czekamy na finał sprawy!
Lukaben cudowny Tatusiu zajmij sie proszę dziećmi zamiast siedziec na forum siać ploty i robić ferment ani ja ani pani Monika nie potrzebujemy adwokata a szczególnie takiego jak ty także stary nie nakręcaj! kazdy kto co miał do powiedzenia to wyraził a ty dalej wypisujesz te bzdury facet do grazau albo roboty domowe na dobre ci to wyjdzie nie piszesz z dziecmi nie musisz tu mowic nikomu co ma kto robic! i ja i pani Monika zakonczyłysmy temat wszystkie mamy również a ty dalej tym zyjesz
gożej niż babą

zapamietaj sobie jedno zaden ojciec nie zastąpi dziecku Matki!!!!! Nikt nie zna swojego dziecka jak własna matka zaden facet niestety nie zrozumie tego!a i co do sądu to przepraszac co najwyżej bedziesz ty nie mam czasu na pisanie z toba i na koniec sie powtórzę NIE NAKRECAJ SIE ZABIERZ DZIECI NA SPACER. ZEGNAM
No widzę Tidla32 czy jak ci tam ,że Lucmacben pojechał Ci po ambicji
, może ty byś sie zajęła lepiej dzieckiem niż oczerniała porządnych ludzi, znalazłaś sobie kolejną osobę do obrażania, tracisz tylko czas na pisanie postów na forum w którym i tak jesteś skończona, może zakończ już ten temat ,bo już żal Ciebie czytać . Daj się wypowiedzieć ludziom WIARYGODNYM o żłobkach!Pozdrowienia dla opiekunki z Zielonej Łączki czyli Tidla32! 

Hehehhehe, widzę tilda32, że przestraszyłaś się wizji tego, że policja mogła by uczestniczyć w tym spotkaniu
I to bardzo 

oj Lucaben ty dalej sie nakręcasz
powiecmy sobie szczerze czy ty boisz sie policji? bo jakbym chciała to juz 8miesiecy temu bym nasłała dużo poważniejsze służby które mają coś do powiedzenia w kwestii prowadzenia żłobka policja średnio sie tym interesuje od takich rzeczy sa inne instytucje tak dla twojej wiadomości przede wszystkim pani dyrektor żłobka musi posiadać odpowiednie doświadczenie i dokumentacje także jak nie chcesz narobić problemów to lepiej faktycznie zajmij sie dziećmi TATUSIU
BO TY CHYBA NA TYM FORUM BARDZIEJ SIE WSZYSTKIM PRZEJOŁES NIZ PANI MARIA CZY PANI MONIKA
MIŁEGO DNIA

MOJE DZIECKO NIE UCZĘSZCZA JUŻ DO BEBY LILY TO JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE A RESZTA DZIECI MNIE NIE INTERESUJE ! NAJWAŻNIEJSZE JEST DLA MNIE MOJE DZIECKO I TO ZE ŚPIĘ SPOKOJNIE ;)CHYBA DLA KAŻDEJ MATKI JEST TO PRORYTET cała reszta sie dla mnie nie liczy a tym bardziej zdanie innych rodziców i to gdzie chodzą ich dzieci to nie mój problem. Z czystym sumieniem polecam Żyrafke maja również dofinansowanie i złobek nie jest w mieszkaniu zawsze można zobaczyć co dzieci robią nie zapowiadając się.
tilda32, ty chyba naprawdę nie rozumiesz o co tu chodzi. Na publicznym forum Siechnic (a nie jakimś plotkarskim portalu dla kobiet, z którego za wszelką cenę starasz się mnie wyrzucić) oskarżyłaś żłobek Stokrotka o trucie i psychiczne znęcanie się nad dziećmi. Te oskarżenia są publiczne. Są umieszczone na lokalnym forum, które czytają mieszkańcy. Jeżeli ktoś pisze coś tutaj, powinien być świadom, że może komuś bardzo zaszkodzić i musi się liczyć z konsekwencjami tego. To nie jest to samo, co pożalenie się jednej czy dwóm koleżankom. To nie jest także to samo co forum z onet.pl, wp.pl czy innych podobnych portali, gdzie z założenia piszącego komentarz uważa się za idiotę, a nikt przy zdrowych zmysłach tego nie czyta.
Ponadto, te oskarżenia o których piszesz są bardzo poważne. To nie jest ot jakiś "klaps", tylko znęcanie się nad dziećmi - to się nadaje do prokuratury. Teraz, jeszcze dodatkowo twierdzisz, że żłobek działa nielegalnie bo właścicielka nie ma żadnych papierów i uprawnień (nawiasem mówiąc, nielegalnie działający żłobek z dofinansowaniem - no przyznam, ewenement na skalę kraju).
Myślisz, że Pani Monika Ci odpuściła bo nie komentuje głupot które wypisujesz? W swoim poście jednoznacznie napisała, że uznaje cię za osobę "niezrównoważoną psychicznie" i za "wszelką cenę udowodni, że kłamiesz". I na pewno nie będzie tego robić wdając się (tak jak ja) w polemiki z Tobą, bo to doprowadzi ją donikąd. Ja to robię tylko dla własnej przyjemności, bo już dawno się tak nie ubawiłem. Zresztą, nie tylko ja
Tyle odsłon co ma ten wątek na forum (nie mówiąc już o komentarzach słyszanych wśród sąsiadów) świadczy, że inni też uważają to za niezły kabaret
Na każdy postawiony logiczny argument nie umiałaś odpowiedzieć tylko od razu atakowałaś, wytykając mi to, że albo jestem jednym z wielu mężów Pani Moniki, albo, że w ogóle, jestem mężczyzną. No nie ma co, twoja argumentacja jest "powalająca" i godna "inteligentnej" i "dojrzałej" osoby 
Ponadto, te oskarżenia o których piszesz są bardzo poważne. To nie jest ot jakiś "klaps", tylko znęcanie się nad dziećmi - to się nadaje do prokuratury. Teraz, jeszcze dodatkowo twierdzisz, że żłobek działa nielegalnie bo właścicielka nie ma żadnych papierów i uprawnień (nawiasem mówiąc, nielegalnie działający żłobek z dofinansowaniem - no przyznam, ewenement na skalę kraju).
Myślisz, że Pani Monika Ci odpuściła bo nie komentuje głupot które wypisujesz? W swoim poście jednoznacznie napisała, że uznaje cię za osobę "niezrównoważoną psychicznie" i za "wszelką cenę udowodni, że kłamiesz". I na pewno nie będzie tego robić wdając się (tak jak ja) w polemiki z Tobą, bo to doprowadzi ją donikąd. Ja to robię tylko dla własnej przyjemności, bo już dawno się tak nie ubawiłem. Zresztą, nie tylko ja

Lukaben mało wiesz na temat prawa skoncz dyskuje bo zasmieciasz forum! ja mam bardzo mocne dowody i tyle na ten temat takze nie ma problemu czekam na kontakt ze strony wlascicielki beby lily sprawa nie dotyczy ciebie nie siej fermentu~bo tylko zaszkodzisz a moja cierpliwosc sie konczy nie mam zamiaru z toba wchodzic w dysksuje bo co mam ci napisac jestes nikim dla mnie! nie chce mi sie czytac twoich wiadomosci szkoda mi mjego cennego czasu miłego dnia 

hehehehehehe, a teraz osoba nieznająca interpunkcji, podstaw gramatyki, ortografii i ogólnie stylistyki zarzuca mi nieznajomość prawa
Słabo was na tym "prawie" kształcą 
I przypominam, że to Ty mnie pierwsza zaatakowałaś personalnie, a więc przestań grać ofiarę. Pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Na chamstwo także odpowiadam chamstwem.

I przypominam, że to Ty mnie pierwsza zaatakowałaś personalnie, a więc przestań grać ofiarę. Pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Na chamstwo także odpowiadam chamstwem.