starzy siechniczanie a nowi siechniczanie

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Post autor: Przemek(EVO) »

No część osób mnie zna z tego forum, imprezy były ostatnia tydzien temu urodzinowa u mnie na chacie(czyt. budowie), ale nowych mieszkancow jakoś nie było mimo, że taką chęć wystosowałem. A jeżeli mieszkasz w Siechnicach od kilkunastu lat to podejrzewam, że mnie znasz, ja tu mieszkam od urodzenia i znam masę ludzi i masa ludzi mnie też zna, a jeżeli nie znasz to możemy sie poznać :) hehe dobra bo zaraz ktoś tu powie, że czasu nie tracę na nowe znajomości :twisted:

Awatar użytkownika
ŁoBuziak

Post autor: ŁoBuziak »

Hmm.. za wiele mi to o Tobie nie mowi :) A mieszkam tu dlugo, bo prawie 20 lat :) Byc moze gdybym spotkala CIebie gdzies na ulicy to bym Cie kojarzyla, a tak to nie za bardzo. Wiecej czasu chyba spedzam we Wroclawiu ze znajomymi niz u nas. Tam jest gdzie wyskoczc, bo tu raczej nie :)

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

No więc.... O wygladzie mówić nie będę, ale włoski mam niekrótkie, blondyn podczas zimy mi hairy ciemnieja, wymiary: dobra pomijam ten temat, nie mam 60,90,60. Rocznik hmmm...mialem niedawno urodzinki, i po raz kolejny mam 18 lat :D, czy jestem piekny?? Napewno jestem piekny i młody.... Więcej info na priva lub gg :D

Awatar użytkownika
ŁoBuziak

Hmm.. po raz kolejny 18 urodziny ? :) A moze tak powiesz poraz ktory :P :) Bo to co napisales o sobie za wiele mi nie mowi :)

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

hehe po raz piąty :? :cry: czyli 23 nie mam fotek wiec ni zapodam mieszkam na Swierczewskiego po stronie tej ulicy gdzie nawierzchnia jest z kostki. to teraz twoja kolej ale robi OT wiec moze osobny temat typu "Kim jest tajemniczy PrzemekEvo?" :D :D oki taki maly zarcik hhehe

WilK
Kontakt:

Post autor: WilK »

Przemek(EVO) pisze:No więc.... O wygladzie mówić nie będę, ale włoski mam niekrótkie, blondyn podczas zimy mi hairy ciemnieja, wymiary: dobra pomijam ten temat, nie mam 60,90,60. Rocznik hmmm...mialem niedawno urodzinki, i po raz kolejny mam 18 lat :D, czy jestem piekny?? Napewno jestem piekny i młody.... Więcej info na priva lub gg :D
Marnujesz się, w reklamie krocie byś zarabiał :)

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

hehe nie dostałem na razie żdnych propozycji :roll: wiec trzeba to zmienic

Awatar użytkownika
ŁoBuziak

No to musisz pojsc na jakis Casting :D
Mozesz jeszcze zajrzec na strone agencji, moze Cie przygrana jako modela :P

PS
Oczywiscie nie mowie o agencji towarzyskiej :D

WilK
Kontakt:

ŁoBuziak pisze:No to musisz pojsc na jakis Casting :D

PS
Elite Look? :D

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

ŁoBuziak pisze:No to musisz pojsc na jakis Casting :D

PS
Hhehe może spróbuje :roll: , ale nie jestem do tego stworzony, wytapetuja mnie trwala zrobia jak pedryks bede wygladal, jak ja sie pokaże na parafii i u znajomych :D :D :D

Awatar użytkownika
ŁoBuziak

Ale tapete bedziesz mial tylko wtedy gdy bedziesz smigal po wybiegu albo pozowal do zdjec :P Pozniej zmyjesz, nikt Ci nie karze chodzic tak na codzien :):)

Orion
Kontakt:

Post autor: Orion »

To już kompletny offtopic :(.
Od dłuższego czasu nie znajduję tutaj postów w jakimś związku z tematem. Proponuję założyć osobny wątek: "Wszystko o: Przemek(EVO). Dla fanów i nie tylko". :)
Przemek, bez urazy - mam do Ciebie wiele sympatii, ale powstaje bałagan na forum

WilK
Kontakt:

To może ja on-topikowo...

Mieszkam tu (samotnie), a raczej niestety sypiam i to nieczęsto od prawie dwóch lat - za datę przewodnią uważam 3 grudnia 2004, a dlaczego - moja słodka tajemnica :) Poruszam się przeważnie autem i właściwie nie zwiedzałem dokładnie jeszcze całego miasta, no może raz, zeszłego lata. Moje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej, choć przecież powinniśmy współżyć razem, a nie zamykać się w kolejnych powstających enklawach. Poza tym u mnie osobiście jakoś nie występuje chęć integracji, może to jakaś trauma z wrocławskiej śródmiejskiej przeszłości, ale jeśli widzę podpalanie przystanku autobusowego, czy też odzywki przechodzącej młodzieży, to trochę mnie odrzuca. W każdym razie uważam, że jak każda rozrastająca się społeczność powinniśmy dojrzeć do siebie i nowego podejścia do otaczającego nas świata. Polecam obejrzeć fikcję reżyserską, choć tak bardzo prawdziwą, czyli film "Miasto Gniewu". Aczkolwiek życie zawsze się po swojemu ułoży. I dobrze chyba.

Pozdrówka dla wszystkich mieszkańców Siechnic i "Błękitnych", bo choć przypadkiem i to całkowitym, jestem wśród Was.

P.S. A propos wspominanej kilkakrotnie na forum tzw. "osiemnastki" - mam podwójną od dawna czyli razy dwa plus+ :)

Awatar użytkownika
ŁoBuziak

Szczerze.. to az tak bardzo nie ma co zwiedzac :D Proponuje wycieczke do lasu :D ale mozna sie zgubic :D (nie wiem byc moze ja taka zdolna).
Moje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej,
Ja tam wrogo nastawiona nie jestem do nikogo :) Fajnie, ze nowi ludzie sie do nas sprowadzaja. A Ci co sa zniecheceni to chyba zadkosc, albo poprostu tylko tak Ci sie wydje :)

PS
Sorry Orion - to sie wiecej nie powtorzy ;)

ODPOWIEDZ