starzy siechniczanie a nowi siechniczanie
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
No część osób mnie zna z tego forum, imprezy były ostatnia tydzien temu urodzinowa u mnie na chacie(czyt. budowie), ale nowych mieszkancow jakoś nie było mimo, że taką chęć wystosowałem. A jeżeli mieszkasz w Siechnicach od kilkunastu lat to podejrzewam, że mnie znasz, ja tu mieszkam od urodzenia i znam masę ludzi i masa ludzi mnie też zna, a jeżeli nie znasz to możemy sie poznać hehe dobra bo zaraz ktoś tu powie, że czasu nie tracę na nowe znajomości
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
No więc.... O wygladzie mówić nie będę, ale włoski mam niekrótkie, blondyn podczas zimy mi hairy ciemnieja, wymiary: dobra pomijam ten temat, nie mam 60,90,60. Rocznik hmmm...mialem niedawno urodzinki, i po raz kolejny mam 18 lat , czy jestem piekny?? Napewno jestem piekny i młody.... Więcej info na priva lub gg
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Marnujesz się, w reklamie krocie byś zarabiałPrzemek(EVO) pisze:No więc.... O wygladzie mówić nie będę, ale włoski mam niekrótkie, blondyn podczas zimy mi hairy ciemnieja, wymiary: dobra pomijam ten temat, nie mam 60,90,60. Rocznik hmmm...mialem niedawno urodzinki, i po raz kolejny mam 18 lat , czy jestem piekny?? Napewno jestem piekny i młody.... Więcej info na priva lub gg
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Hhehe może spróbuje , ale nie jestem do tego stworzony, wytapetuja mnie trwala zrobia jak pedryks bede wygladal, jak ja sie pokaże na parafii i u znajomychŁoBuziak pisze:No to musisz pojsc na jakis Casting
Mozesz jeszcze zajrzec na strone agencji, moze Cie przygrana jako modela
PS
Oczywiscie nie mowie o agencji towarzyskiej
-
- Kontakt:
To może ja on-topikowo...
Mieszkam tu (samotnie), a raczej niestety sypiam i to nieczęsto od prawie dwóch lat - za datę przewodnią uważam 3 grudnia 2004, a dlaczego - moja słodka tajemnica Poruszam się przeważnie autem i właściwie nie zwiedzałem dokładnie jeszcze całego miasta, no może raz, zeszłego lata. Moje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej, choć przecież powinniśmy współżyć razem, a nie zamykać się w kolejnych powstających enklawach. Poza tym u mnie osobiście jakoś nie występuje chęć integracji, może to jakaś trauma z wrocławskiej śródmiejskiej przeszłości, ale jeśli widzę podpalanie przystanku autobusowego, czy też odzywki przechodzącej młodzieży, to trochę mnie odrzuca. W każdym razie uważam, że jak każda rozrastająca się społeczność powinniśmy dojrzeć do siebie i nowego podejścia do otaczającego nas świata. Polecam obejrzeć fikcję reżyserską, choć tak bardzo prawdziwą, czyli film "Miasto Gniewu". Aczkolwiek życie zawsze się po swojemu ułoży. I dobrze chyba.
Pozdrówka dla wszystkich mieszkańców Siechnic i "Błękitnych", bo choć przypadkiem i to całkowitym, jestem wśród Was.
P.S. A propos wspominanej kilkakrotnie na forum tzw. "osiemnastki" - mam podwójną od dawna czyli razy dwa plus+
Mieszkam tu (samotnie), a raczej niestety sypiam i to nieczęsto od prawie dwóch lat - za datę przewodnią uważam 3 grudnia 2004, a dlaczego - moja słodka tajemnica Poruszam się przeważnie autem i właściwie nie zwiedzałem dokładnie jeszcze całego miasta, no może raz, zeszłego lata. Moje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej, choć przecież powinniśmy współżyć razem, a nie zamykać się w kolejnych powstających enklawach. Poza tym u mnie osobiście jakoś nie występuje chęć integracji, może to jakaś trauma z wrocławskiej śródmiejskiej przeszłości, ale jeśli widzę podpalanie przystanku autobusowego, czy też odzywki przechodzącej młodzieży, to trochę mnie odrzuca. W każdym razie uważam, że jak każda rozrastająca się społeczność powinniśmy dojrzeć do siebie i nowego podejścia do otaczającego nas świata. Polecam obejrzeć fikcję reżyserską, choć tak bardzo prawdziwą, czyli film "Miasto Gniewu". Aczkolwiek życie zawsze się po swojemu ułoży. I dobrze chyba.
Pozdrówka dla wszystkich mieszkańców Siechnic i "Błękitnych", bo choć przypadkiem i to całkowitym, jestem wśród Was.
P.S. A propos wspominanej kilkakrotnie na forum tzw. "osiemnastki" - mam podwójną od dawna czyli razy dwa plus+
Szczerze.. to az tak bardzo nie ma co zwiedzac Proponuje wycieczke do lasu ale mozna sie zgubic (nie wiem byc moze ja taka zdolna).
PS
Sorry Orion - to sie wiecej nie powtorzy
Ja tam wrogo nastawiona nie jestem do nikogo Fajnie, ze nowi ludzie sie do nas sprowadzaja. A Ci co sa zniecheceni to chyba zadkosc, albo poprostu tylko tak Ci sie wydjeMoje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej,
PS
Sorry Orion - to sie wiecej nie powtorzy