nowe swiatła ulica opolska świerczewskiego trzecie swiatła
nowe swiatła ulica opolska świerczewskiego trzecie swiatła
nowe swiatła ulica opolska świerczewskiego trzecie swiatła w siechnicy |<OK>
Re: nowe swiatła ulica opolska świerczewskiego trzecie swi
A gdzie ta siechnica? Jeszcze nie udało mi się znaleźć na żadnej mapie takiej miejscowości
-
Spowolni to ruch na głównej i podejrzewam że będzie on większy w samych Siechnicach gdyż kierowcy pewnie będą sobie światła omijać...
To że spowolni to dobrze,bo to nie autostrada.Ominąć światła?Jeśli mogę spytać,a którędy? Osobiście nie zauważyłem takiej możliwości,oczywiście nie mówimy tu chyba o przejeździe kolejowym przy biomasie.Tam co najwyżej można stracić podwozie.
kolego chcąc ominąć korki wjeżdzasz od strefy ekonomicznej od oławy jadąc i przez Siechnice przed przejazdem w lewo na kolejowa ulice i wyjeźdzasz na tylko jednych swiatełkach jak dobrze trafisz to na ziolone i jedziesz
Wiem,że taki objazd istnieje,lecz nie myślałem,że ktoś może uważać to za objazd.Drogi wąskie(nie myślę tu o tej przy strefie)rozkopane i najważniejsze:myślących o tym objeździe jest więcej i w tym momencie zaczyna się tam robić dokładnie to samo co na Opolskiej.
jakaś alternatywa chodz masz racje teraz kiedy droga kościelna zamknięta i nie wiadomo kiedy otworzą to słaba alternatywa ale swiatła spowodują odwrotny efekt zwiększą ruch w Siechnicach i piesi będą musieli uwżać zeby ich nie rozjechali wiec moim zdaniem nie ma to sensu
ja tam się ciesze mieszkam na opolskiej i łatwiej będzie przejść czasami 5 minut musiałem czekać aż mogłem przejść teraz jak na ogrodnictwie i wiadukcie zrobili światła trochę łatwiej przejść ale też cieżko , czyatłem że te światła mają zadanie zmniejszyć prędkość aut i zmniejszyć korki http://www.wroclaw-powiat.wfp.pl/news.php?id=49592
Zmniejszą się korki? - tak we Wrocławiu
Czy ktoś zauważył żeby od momentu postawieni obu świateł jechało się krócej? Mówię o tych co muszą przejechać przez oba sygnalizatory.
Pamiętaj, że dużo osób jeździ służbówkami, kolejna część bierze na bary nierówności i dlatego ludzie będą jeździć przez same Siechnice, zamiast czekać 10 min na światłach
Czy ktoś zauważył żeby od momentu postawieni obu świateł jechało się krócej? Mówię o tych co muszą przejechać przez oba sygnalizatory.
Pamiętaj, że dużo osób jeździ służbówkami, kolejna część bierze na bary nierówności i dlatego ludzie będą jeździć przez same Siechnice, zamiast czekać 10 min na światłach
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził ,
wiec są i plusy i minusy świateł .
Dla mnie są ok .
wiec są i plusy i minusy świateł .
Dla mnie są ok .
O Szczepciu, chociaż Tobie nic nie przeszkadza , dla mnie tez mogą być