Kto jest z osiedla blekitnego?

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
Gość

Post autor: Gość »

1761859 - moje gg. mam klucze do mieszkania w "6", wiec za jakis miesiac dwa mam nadzieje sie tam juz przeniesc ;)
pozdrawiam
M

Awatar użytkownika
SaMMaR

Post autor: SaMMaR »

gg 421562

zobaczyska!

Awatar użytkownika
hary
Kontakt:

Post autor: hary »

witam wszystkich rodowitych mieszkancow Siechnic i tych ktorzy wprowadzaja sie do tego miłego miasteczka. mieszkam na Błekitnym juz 1,5 roku i polecam kazdemu ta okolice tylko nie firme POLSYSTEM.
widzimy sie pewnie na chodniku,parkingu czy w Kosciele i nie wiemy ze ten czlowiek obok nas tez pisze i odwiedza to forum.
moze kiedys bedzie jakies spotkanie ludzi z forum :)
pozdrawiam cieplutko wszystkich

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Post autor: Przemek(EVO) »

Co do spotkania to jak najbardziej jestem za, fakt faktem na pewno wiekszosć z nas sie dobrze zna tylko pod awatarkami i pseudonimami czujemy sie bardziej swobodnie i anonimowo, i to jest wlasnie klimat forum, zer kazdy moze czuć sie swobodniej. Ale jak wpomnialem juz wcześniej jestem za....

Awatar użytkownika
SaMMaR

Dolaczam sie i czekam na propozycje.. stroje wizytowe czy subkulturowe? :D

a ze podpisy takie w klimatach to jednorazowy podpis:
"Naiwni, ktorzy czczą zło. Przezorni, którzy szanują je na jego podły sposób"

pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

A widzisz podpisy to nie do konca w klimatach o jakich myslisz, chyba ze wiesz o co chodzi...heheh, poza tym Sephiroth nie jest wcale taki zly...
hehehe :twisted:

Gość

No hej. Ja tez bede mieszkal w 6stce. :D

Awatar użytkownika
SaMMaR

... Sephiroth - dark ambientowa muza... piekna! wrocilem na lono sieci.. po dluuuugiej przerwie... to co z tym spotkaniem? :shock:

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

no nareszcie ktos kto ma pojecie o najpiekniejszej serii świata SaMMaR musimy sobie o tym kiedys pogadac "You're just a puppet..."

telimena22
Kontakt:

Post autor: telimena22 »

ladnie ladnie tylko z tym spotakniem zaczekajcie az ja wroce.....tylko aby inne kobitki tez chcialy sie spotkac.....bo ja tu widze ze ciagle wysyp facetow...babeczki gdzie wy sie w tych siechnicach ukrywacie?:)ale ciesze sie ze na forum coraz wiecej ludzi:):):):)

Ania

nowi mieszkańcy

Post autor: Ania »

Witam serdecznie, od niedawna jesteśmy mieszkańcami Błękitnego "5" , chcielibyśmy poznać naszych osiedlowych sąsiadów:) jesli ktoś ma chwilkę czasu mój GG 5042068 lub e-mail [email protected]. Pozdrawiam wszystkich i czekamy na kontakt (może jakaś imprezka?:)
Ania i Marcin

telimena22
Kontakt:

Post autor: telimena22 »

osiedle blekitne chce sie poznac cale ale juz o innych mieszkancach zapominaja:(

Gość

:D cześć jestem z "szóstki" mieszkam tu z rodzinka od lutego i też jeszcze nie znam innych mieszkańcow z osiedla...no z widzenia tak.Mam nadzieje ze wszystko przed nami ...wspólne imprezki ird moj gg3168522
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SaMMaR

spotkajmy sie! takie male pandemonium zrobimy :twisted: moje gg powyzej.. telimeno: tym bardziej popieram spotkania nie tylko ze smerfami ;) hehhe... do milego!

ODPOWIEDZ