Nowa inwestycja budowlana
Nowa inwestycja budowlana
Osoby zainteresowane kupnem mieszkania w nowej inwestycji przy ul.Staszica -> bloki w kształcie litery C - prosze o kontakt w celu wymiany informacji.
Będę mieszkancem w bloku 2.
gg. 1338346
email: [email protected]
Pozdrawiam
ekon
Będę mieszkancem w bloku 2.
gg. 1338346
email: [email protected]
Pozdrawiam
ekon
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
No ja wam współczuje, dzisiaj jak mnie to zbudziło po imprezie u kumpla to myslalem ze mi łeb rozsadzi, on sie juz przyzwyczaił. Nie no faktycznie od 7 rano macie pobudke jeszcze teraz gdzie wszyscy macie otwarte okna bo jest cieploITI pisze:Ja już was nie lubie. Bo od 7.00 rano chałasy na budowie to jest paskudne!

-
mnie osobiście BARDZO nie podoba się to,że coś tam budują! takie miałam fajne "łono natury" za blokiem!!!! a teraz mi coś tam będzie stało i zasłaniało! nooo chyba, że wprowadziłoby się tam troszkę młodzieży ale pewne będą tam mieszkać same młode małżeństwa z małymi dziećmi albo w ogóle bez dzieci......
-
za moim blokiem narazie kopią dół, ale też się nieźle przy tym drą :/ a jak zaczną budować to będzie masakra! chociaż tyle dobrego, że mam pokój z drugiej strony...przynajmniej się wyśpię w sobotę....
tak jakoś mi się przypomniało jak robili coś na dachu....wściec się można było! 7 rano w sobotę, a ci faceci się drą w niebogłosy! jeszcze jak ładnie przeklinali! nic tylko słuchać!
tak jakoś mi się przypomniało jak robili coś na dachu....wściec się można było! 7 rano w sobotę, a ci faceci się drą w niebogłosy! jeszcze jak ładnie przeklinali! nic tylko słuchać!
-
- Kontakt:
Polecam plan miasta: http://siechnice.com.pl/mapy/plan.htmlPawlik pisze:Tam jest ulica Staszica?? no no nie wiedziałem,ze mamy taką ulice
Trochę już nieaktualny, np. cżęść ulicy nazwanej imieniem bolszewickiego zbrodniarza Świercz... Rada Gminy przemianowała na ul. Gimnazjalną. Szkoda, że nie zmieniła nazwy pozostałej części ulicy...
-