streetball

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
Piotru$

streetball

Post autor: Piotru$ »

Siema!! Kiedy streetball u Was ???? 10 czerwca?? Kiedy w ogóle są te dni Siechnic?? elo :wink: [/quote][/b]

Orion
Kontakt:

Post autor: Orion »

17 - 18.06.2006
Zapraszam TUTAJ

Piotru$

DZIĘKI ZIOM!! :)

dziękówka!!

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Post autor: Przemek(EVO) »

Oj Orion odnosnik jest rownież [url]http://siechnice.com.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=78]TUTAJ[/url]
sam go sciagałes na swoje forum. Bo nazwe cheatersem albo PK :twisted:

Orion
Kontakt:

Post autor: Orion »

Przemek(EVO) pisze:sam go sciagałes na swoje forum. Bo nazwe cheatersem albo PK :twisted:
To nie jest "moje" forum, lecz mieszkańców gminy, również Twoje. Ciebie też zapraszam, choćby do dyskusji na tematy dotyczące spraw gminy, nie tylko Siechnic.

Podajesz adres, pod którym nie ma informacji, o którą pytano, czyli DATY rozrgrywek. Pod moim adresem jest data z podaniem źródła (protokołu z posiedzenia Rady Miasta Siechnic).

Nie rozumiem, dlaczego się tak denerwujesz i wyzywasz mnie od oszustów? Michał (admin tego forum) zamieścił zaproszenie na stronę http://www.siechnice.com.pl na forum gminy http://www.forum.siechnice.pl i nikt nie robił z tego problemu. Ten anons wisi tam do dzisiaj. Czy to źle, że osoba zainteresowana sięgnie do jednego i drugiego źródła? Przecież chcesz chyba, żeby jak największa ilość ludzi została dobrze poinformowana o sprawach lokalnych, w tym o imprezie, którą organizujesz?

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Orion spox, dlaczego ludzie biorą za bardzo dosłownie to co ja mowie... hehhehehehhe, a wcale nie nazwałem ciebie oszustem. Wybacz jesli tak to zrozumiałeś, ale nie było to celowe.
Pozdrowionka!!!

Tomek79
Kontakt:

Post autor: Tomek79 »

Witam,
ale mówicie o koszu z okazji dnia Siechnic czy też tego co organizuje DZKOSZ 3 raz z rzędu?? Bo w tym ja mam zamiar znowu się pokazać :) Może tym razem będzie lepiej :). Dajcie znać co i jak i kiedy dzieki.

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

DZKOSZ nie bedzie tego organizował. Kilka tygodni wcześniej Pan Marek Grymin, oraz przedstewiciele władz Gminy, zaproponowali mi współpracę, przy organizacji tej imprezy. Niestety DZKOSZ wycofał się, gdyż nie mogli oni dostać od wójta takiej kwoty jaką potrzebowali, wójt uznał, że jest zbyt wygórowana. No i koszykówka miała zniknąć, z programu dni Siechnic. Przed wczoraj podjąłem decyzję, że sam to poprowadze, przy współpracy z GCK. Być może jest to samobójstwo hehe, ale zobaczymy. Prosze o zgłoszenia, propozycje, co do przebiegu na moj numer gg, lub na maila [email protected], na tym forum, lub tel. 880784748, moze tez byc osobiscie.

Piotru$

nic nie czaje już w takim razie...nigdzie nie ma konkretu!! lipa

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

masz do mnie kontakt to ci wytłumacze to wtedy skumasz o co biega

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Streetball " SNC BATLLEGROUND " odbedzie sie 17.06.2006. Zgłoszenia przyjmowane są do 10.06.2006, limit drużyn 32, drużyny 3+1 rezerwowy, opłata od drużyny 15 zł, wiecej informacji pod num. gg 7643397 tel. +48 880 784 748, lub +48 506 737 837 zgloszenia wstepne [email protected], regulamin, i formularze zgłoszen dostepne od 1.06.2006 r(pewnie w GCK lub po skontaktowaniu sie ze mną to u mnie w domu)

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: admin »

Strona turnieju: http://streetball.siechnice.com.pl

Zapraszam

Gość

Post autor: Gość »

Dlaczego nie ma podziału na kat. wiekowe :/ ???

Awatar użytkownika
Przemek(EVO)
Kontakt:

Nie ma poniewaz jest kategoria open, a z drugiej strony jest ograniczenie finansowe i czasowe.

Nowy mail taki jak na stronie SNC BATTLEGROUND 2006

ODPOWIEDZ