Zajęcia aerobiku - step, pilates i inne formy fitness
Re: Zajęcia aerobiku - step, pilates i inne formy fitness
No i bardzo słusznie, najważniejsze to sie dobrze bawić, a sukieneczke potem zawsze można przerobic, hihi 

mam pytanko; czy w zajeciach areo moga uczestniczyc babeczki w ciaży? 

Moga byc aero ale przy wolniejszej muzyce , oczywiście jeśli nie ma przeciwwskazań lekarskich , cwiczenia rozciągajace, ćwicenia miednicy itp.
Jednak ja nie prowadzę ćwiczen dla pan w ciązy ,przynajmniej na razie 

dziękuję za odpowiedź No cóż...pozostaje mi trochę poczekać:)
Laobeth to życzę udanej zabawy
ja w piątek idę na wesele w sobotę poprawiny a od niedzieli biorę się za siebie, bo będzie wstyd w tym pierwszym rzędzie, jeśli znajdzie się tam dla mnie miejsce
Laobeth może ty się koło nas przeniesiesz w pierwszym rzędzie nie można się obijać oczywiście to żart bo ja w obijaniu jestem mistrzynią KH bierze ze mnie przykład i na macie się opiernicza
ja w piątek idę na wesele w sobotę poprawiny a od niedzieli biorę się za siebie, bo będzie wstyd w tym pierwszym rzędzie, jeśli znajdzie się tam dla mnie miejsce
Laobeth może ty się koło nas przeniesiesz w pierwszym rzędzie nie można się obijać oczywiście to żart bo ja w obijaniu jestem mistrzynią KH bierze ze mnie przykład i na macie się opiernicza
Świetny pomysł tym pierwszym rzędem,
a z tym obijaniem to ja poprawiam błedy ,
To udanych wesel, , pozdrowionka

acha poprawiasz - to zwracam honor
No to zaczynamy niedługo, od 8 września, zajęcia w poniedziałek od 18.00-19.00, w srodę i w piatek od 18.00-19.00 i 19.00-20.00 do miełego zobaczenia , pozdrowionka
jak dla mnie super do zobaczenia podczas rzucania schabami które narosły przez wakacje
Ano będę miała czym rzucać na aerobiku, schaby, boczki, buły, hihihihi, ale mam nadziję że już dowiozą wtedy nowe piłki, i hantelki 

w Przyszłym tygodniu napisze dokladne pory zajęć, bo moze nastapic mała zmiana zajecia w poniedzialek na 18.00i 19.00 w środe tak samo a piatek tylko na 19.00 ale jeszce napisze dokladniej
Już mam ustalone godziny zajęc, poniedziałek :18.30-19.30 i 19.30-20.300, środa:18.00-19.00i 19.00-20.00 piatek 19.00-20.00, więc zapraszam od 8 września, do zobaczenia