Głos Młodych
-
- Kontakt:
Głos Młodych
Witam! jako młody mieszkaniec Siechnic, przechodząc przez osiedla, ulice mijam często młodych ludzi tych z blokowisk zamiłowanych swoim poglądom dla których głosem jest muzyka z blokowisk (rap Hiphop), młode damy, które opowiadają o rzeczach, które mnie osobiście przerażają... nie istotne... pisze tego posta z jednego powodu, czy w Siechnicach jest miejsce lub osoba, która może wydając sale lokal w którym będą odbywały się koncerty dla młodych ludzi, nie narzucone przez gminę czy też ludzi rządzących okolicą mówię tu organizacji młodych ludzi ...pytanie... czy wykazał by ktoś zainteresowanie czymś takim podpowiem ze jeżeli chodzi o kontakt z czołówką polskiej sceny artystycznej podziemia HH czy rap nie mam najmniejszego problemu. Pozdrawiam i czekam na info.
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
HA HA pamiętam była taka organizacja i miała nawet kilka fajnych pomysłów. to dziwne ale ostatnio zatanawiałem się czy niewarto byłoby wrócić do pomysłu powołania takiej organizacji ale niestety nie znam osób które prowadziły poprzednią i na jakie problemy napotkały - czemu organizacja ta nie działa tak jak kiedyś?
- Przemek(EVO)
- Kontakt: