Architect21 ul.Energetyczna

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
wykoc

Architect21 ul.Energetyczna

Post autor: wykoc »

Witam!! Szukam ludzi którzy będą mieszkać w budynku który buduje Architect21 na ul Energetycznej. Interesuje mnie temat budowy jak i poznanie osób które mają tam zamieszkać w niedalekiej przyszłości:)

szewynek

mieszkaniec

Post autor: szewynek »

cześć jestem jednym z wielu, którzy mają nadzieję, że w przyszłym roku się wprowadzą na Energetyczną. Niedaleka przyszłość to chyba zbyt mocne słowa ale nadzieję trzeba mieć. Szkoda ,że nas tak niewielu ,tylko dwie osoby, mam nadzieję , że niebawem to forum rozkwitnie.
Pozdrawiam A.S.

wykoc

Witam!! Choć po tak długim czasie. Myślałem że nikt się tu już nie odezwie i przestałem zaglądać. Ja jestem dobrej myśli co do roku 2008:) i że dom bedzie stał. Mam ograniczone możliwości co do sprawdzania postępów na budowie ale dzięki życzliwości firmy która buduje dostaje czasami zdjęcia z budowy:) Miejmy nadzieje ze będzie dalej szło i że zima bedzie łaskawa:)

szewynek

Re: Architect21 ul.Energetyczna

czesc, zastanawiam się jakie zdjęcia dostajesz od firmy i co to za budowa? nie chce cie martwić ale na dzień dzisiejszy na Energetycznej powinien stać Budynek, a są ściany pod garaże, czyli niewiele, inwestycjach w Iwinach też się sporo opóźnia, nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. Szkoda, że jest nas tylko dwoje, czyżbyśmy tylko my zakupili tam mieszkanie ?

wykoc

Rozpoczecie bylo opoznione od poczatku przez przedluzanie sie ze zezwoleniem na budowe w urzedzie i caly termin sie przesunal ale racja ze budowa idzie opieszale. Z reguly jest tak ze malo ktora budowa jest prowadzona z terminem. Mam tylko nadzieje ze prace beda szly do przodu :| bo klapa by byla jakby sie nic nie dzialo. Ale tak powaznie to z tego co sie orientuje i co wiem to prace z wykopami i jeszcze na zawodnionym terenie to najgorsza czesc roboty. Takze mam nadzieje ze jak wyjda z tego dolu to bedzie szybciej szlo i bedzie widac efekty w szybszym czasie jak dotychczas. NIe licze na pewno na przewidziany termin oddania. A jesli chodzi o ilosc osob w tym temacie to moze reszta nie posluguje sie internetem :D albo jest bardziej rozluzniona od nas :D
Pozdrawiam

szewynek

czesc daj znać na GG jeśli wogóle tu zaglądasz, mój nr 10621354, staram sie zebrac jaknajwiecej osob które kupiły tam mieszkanie, myślę ,że rozumiesz iż sytuacja nie jest za wesoła.

KILLju

Post autor: KILLju »

hej, czekam aż się na Energetycznej coś ruszy, byłam w niedzielę jest to żałosne, dalej nic i trafia mnie, że jestem taka bezsilna bo co mogę zrobić? P.Andrzej za każdym razem mydli oczy i już mi się z nim rozmawiać nie chce, napiszcie czy wiecie coś więcej niż widac?

Awatar użytkownika
Malazuzia

Post autor: Malazuzia »

No cóż, mydlenie oczu jest domeną całego Zarządu Sółdzielni. Głupie umieszki i obiecywanki, albo robienie kogoś w trąbe.

Powodzenia

wykoc

Witam Killju! Tak na prawdę to nie tylko Ty sie tak czujesz. Chyba nie wiem nic czego Ty byś nie wiedziała. Ta bezsilność i przedłużanie w czasie jest dobijająca. Nie chcę pisać już że mam nadzieję itp itp ponieważ miałem ją dłuższy czas teraz to sporo wątpliwości. Mój optymizm zgasł :( Zobaczymy do końca roku jak nic się nie zmieni trzeba będzie dochodzić swojego w inny sposób....:(

KILLju

Re: Architect21 ul.Energetyczna ????

Post autor: KILLju »

Mury ruszyly !!!! Wiem ze marne to pocieszenie ale zawsze pocieszenie :).Pytanie , co robimy po przekroczeniu terminu przez developera??????

start

Post autor: start »

Witajcie,

mam pytanie - czy robimy coś w związku z totalnym olewaniem nas przez dewelopera?
Oczywistym jest to, że ta budowa będzie trwała bez końca.
Ludzie - mam dość~!

telewizja

Post autor: telewizja »

witam serdecznie, poszukuję kontaktu z niedoszłymi mieszkańcami ul. Energetycznej
przygotowujemy obecnie reportaż interwencyjny na temat inwestycji Architect 21
będę wdzięczna za wszelkie informacje;
pozdrawiam;
[email protected]

Misia

Post autor: Misia »

:( ja i maz mielismy mieszkac w siechnicy ale raczej to nie nastapi szukamy wsparcia

Misia

Post autor: Misia »

hej prosze o kontakt to moj adres [email protected] i o porade co robic dalej z budowa w siechnicach
Ostatnio zmieniony piątek, 8 stycznia 2010, 16:12 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ