Byliśmy dzisiaj na budowie.Musimy przyznać, że pracę idą do przodu .Nasz budynek wygląda coraz lepiej o tak .
Pozostałe zdjęcia z naszej sesji znajdziecie pod tym linkiem
http://misiaczki.fotosik.pl/albumy/261623.html
Kolorystka budynku 1 i 2 jest super. Ciekawe jaki nasz budynek będzie miał kolorki? A skrzynki pocztowe na zewnątrz to jakiś koszmar .
Pozdrawiamy serdecznie
Asia i Krzyś.
Witam, fajnie, że są nowe fotki, jak byłem 2 tyg temu, to zaczynali 2 piętro, a teraz powoli ma sie ku końcowi. Miejmy nadzieję, że przed zimą skończą całość i zabiorą się za prace w środku. Pozdro dla przyszłych sąsiadów, a w szczególności 9 klatki.
Hejka, Bylem dzis na budowie i musze przyznac, ze jestem milo zaskoczony postepami. Od strony pierwszych i ostatnich klatek zalany jest juz strop na 3 pietrze. Zostaje jeszcze do posawienia i zalania sam srodek. Poza tym zaczynaj juz powoli wstawiac okna w pierwszych klatkach. Pozdrawiam
Mamy pytanie do osób, które są już po aranżacji. Jak wygląda takie spotkanie, czy trzeba być super przygotowanym i mieć projekt zmian?czy wystarczy wiedzieć co byśmy chcieli zrobić, a oni w tym pomagają?Będziemy wdzięczni za odpowiedź, a może ktoś ma mieszkanie 51m i powiększał łazienkę kosztem przedpokoju. Nasz budynek w oczach rośnie!
Witam misiaczki:)
Wiec my juz jestemy po aranzacji i mammy mieszkanie 51 m2 i powiekszylismy mieszkanie kosztem przedpooju (zmiescila sie wanna narozna i prysznic tylko pralka jest przeniesiona do kuchni)
a samo spotkanie to ja bylem przygotowany wiedzialem gdzie co ma byc a na spotkaniu tylko ustalalo sie szczegoly tak bylo w moim przypadku nie wiem jak u innych:).
Ale jest ok takze zastanowcie sie co gdzie chcecie miec a Pani wam pomoze i czasami doradzi jak oni to widza i wykonuja:)
P.S.Pieknie rosnie juz okna sa wstawiane ciekawe czy bedzie opcja zalozenia zaluzji zewnetrzych przez wykonawce
Witam wszystkich. Bardzo dawno mnie nie było. Ale w koncu kiedyś trzeba coś napisać. Budyneczek rośnie ładnie w górę. Mnie udało się nawet wejść do środka i to na trzecie piętro. Oczywiście wpaniały stróż (czytaj cieć) nic nie zauważył, ponieważ spał sobie w swojej budce. Więc śmiało możecie się wybrać poogladacswoje mieszkanka. Nawet jak nie śpi to i tak niewiele go interesuje co się tam dzieje. Bardziej jest zainteresowany nastolatkami, które tam spacerują. Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu na forum. Paweł.