Co na włosy?
Re: Co na włosy?
Ja znalazłem interesujący poradnik ze strony http://stopwypadaniuwlosow.pl/fakty-i-mity/4 . Mam w ostatnim czasie poważny problem z nadmiernym wypadaniem włosów i szukam w sieci różnych poradników, z których informację będę mógł wykorzystać.
Zgadzam się, olejek rycynowy działa cuda, polecam!nigdziebadz pisze:Tylko olejek rycynowy powinno się raczej mieszać z odżywką do włosów. Nie olejuję się nimi normalnie, jak w przypadku innych olejów.
Na włosy stosuję z powodzeniem olejek rycynowy i kozieradkę Są mocne i nie wypadają!
Nie wiem czy to prawda, bo nie testowałem, ale słyszałem kiedyś, żeby wlać gorącą wodę do miedniczki i dodać miodu. Następnie dodać zimnej wody aby ta była letnia. Następnie umyć włosy zwykłym szamponem z odżywkami i przepłukać wodą z miodem. Następnie spłukać wszystko zimną wodą.
Moje włosy bardzo lubią oleje z awokado i słodkich migdałów - nakładam je na włosy w połączeniu z nawilżającą odżywką, zakladam czepek i trzymam tak przez godzinkę albo dwie. Po zabiegu wyglądają bosko!
-
Na moje włosy nie działają takie rzeczy , zawsze mi się łamały i nie mogłam zapuścić , fryzjerka poleciła mi doczepiane włosy z www.cameron-hair.pl i odkad zamowilam codziennie rano dopinam a na noc sciagam, uwielbiam te dopinane włosy
Na łysienie androgenowe jedynie przeszczep pomoże