Hurtownia odzieży czy Internet?
Hurtownia odzieży czy Internet?
Cześć wszystkim,
Powiedzcie mi, jak myślicie - czy lepiej jest wybrać zakupy przez Internet, gdy kupujemy odzież? W Internecie przeważnie mamy niższe ceny niż w sklepie stacjonarnym i zawsze można przymierzyć daną rzecz. Obok mojego domu znajduje się hurtownia odzieży tureckiej - mają całkiem fajne rzeczy, ale wiadomo, żaden sklep nie ma wszystkich ciuchów, których potrzebuje Możecie doradzić, czy np. odzież kupiona w popularnym serwisie aukcyjnym jest lepsza niż taka odzież?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Powiedzcie mi, jak myślicie - czy lepiej jest wybrać zakupy przez Internet, gdy kupujemy odzież? W Internecie przeważnie mamy niższe ceny niż w sklepie stacjonarnym i zawsze można przymierzyć daną rzecz. Obok mojego domu znajduje się hurtownia odzieży tureckiej - mają całkiem fajne rzeczy, ale wiadomo, żaden sklep nie ma wszystkich ciuchów, których potrzebuje Możecie doradzić, czy np. odzież kupiona w popularnym serwisie aukcyjnym jest lepsza niż taka odzież?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Re: Hurtownia odzieży czy Internet?
Jeżeli jest obok ciebie, to korzystaj, ja wolę jednak internet, albo sprawdzone sklepy stacjonarne.
W sieci jest taniej
Według mnie opcja przez internet jest dużo lepsza !
Wolałbym kupować widząc towar, ale czy hurtownia sprzedaje detalicznie?
Ja od dawna ciuchy i buty zamawiam przez internet, ostatnio tutaj: http://allani.pl/wyszukaj/espadryle znalazłam świetne espadryle, a takie buty warto mieć bo są modne i bardzo wygodne.
-
- Kontakt:
Zgadzam sie, ze w sieci jest taniej
Ja w imię jakości nie ilości wybrałbym jednak Internet.
też wolę zakupy w internecie, szczerze to ostatnio nawet buty kupiłam w sieci na multu.pl .Warto bo jest u nich tanio a buty są ładne i różnorodne. Ubrania też zwykle kupuję w sieci.
Patrzcie tutaj - https://www.merg.pl/product-pol-61000-Wygodne-espadryle-na-koturnie-LAVINIA.html
Śliczne są i ogólnie takie zakupy robię w sieci. Wybór jest duży, okazji nie brakuje, można trafić super obuwie. Ale przecież na sezon letni Szukajcie w necie - można trafić lepiej i taniej
Śliczne są i ogólnie takie zakupy robię w sieci. Wybór jest duży, okazji nie brakuje, można trafić super obuwie. Ale przecież na sezon letni Szukajcie w necie - można trafić lepiej i taniej
-
- Kontakt:
Zakupy przez internet są dużo lepszym rozwiązaniem.
Ubrania trzeba przecież przymierzyć i sprawdzić czy do nas pasują. No chyba, że to na sprzedaż. =========================================================================
Popatrz np. na cery w sklepie Merg.pl
W lokalnych hurtowniach wiele rzeczy będzie sporo droższych, zatem - gdzie sens?
Zresztą - przecież każdy może łatwo ocenić i sprawdzić na jakich zasadach to działa.
W lokalnych hurtowniach wiele rzeczy będzie sporo droższych, zatem - gdzie sens?
Zresztą - przecież każdy może łatwo ocenić i sprawdzić na jakich zasadach to działa.