Dodatkowa motywacja

Dział poświęcony forum oraz wszelkim innym tematom.
elikasz

Dodatkowa motywacja

Post autor: elikasz »

Potrzebujesz dodatkowej motywacji dla twoich pracowników ? Warto zainwestować w wyjazd motywacyjny dla pracowników taki jak tutaj Różnorodne imprezy motywacyjne, wspinaczka, żeglarstwo, kajaki i inne atrakcje. Warto o tym pomyśleć! Sprawdź sam!

Sigismund

Re: Dodatkowa motywacja

Post autor: Sigismund »

to zależy od osoby, dla każdego będzie inna motywacja dobra. dla niektórych pieniądze, dla innych rodzina.

Awatar użytkownika
ZofiaH

Post autor: ZofiaH »

Motywacja to ciężka sprawa... żeby działała, trzeba mieć dobry plan, skuteczną strategię działania i silną wolę. Plan musi być dopasowany do naszych indywidualnych cech, nie może zakładać zdobycia najwyższego szczytu na świecie…Plan musi być realistyczny, ponieważ to zwiększy szanse na to, że będzie można go zrealizować w 100%! Najważniejsze to ustalić swój REALNY cel długofalowy – dowiedzieć się dokładnie, czego oczekuję od samego siebie – nie wystarczy powiedzieć „Chcę" – precyzyjnie ustalić cel!

Liberia

Post autor: Liberia »

Ja mam firmę we Wrocławiu i w ramach dodatkowej motywacji zapewniam pracownikom masaże biurowe od firmy corporate wellness. Fajny zespół fizjoterapeutów z ogromną wiedzą, dla zainteresowanych podsyłam bloga :)

michalnik

Post autor: michalnik »

nie czarujmy się, żeby pracownicy poczuli się zmotywowani do pracy, to trzeba po prostu im co jakiś czas "dźwigać" pensję, bo tak naprawdę kasa najbardziej motywuje :)

Liberia

Post autor: Liberia »

Czy ja wiem...
Benefity sprawiają, że pracownik czuje się ważny dla pracodawcy, doceniony, pracownicy są zmotywowani, bo dostają coś za darmo, a właściwie to za swoją pracę, która widocznie jest efektywna. :)

kokos

Post autor: kokos »

Kasa motywuje, to prawda, ale nie zawsze, nawet najwyższa pensja nie pomoże, jeżeli w pracy panuje stres i niezdrowa atmosfera.

ODPOWIEDZ