Jaki sposób na stres
Jaki sposób na stres
witam wszystkich. macie moze jakies dobre sposoby na stres i na to zeby przestało wszystko wkolo wkurzac i denerwowac?? mam takie cos od kilku dni:/
Re: Jaki sposób na stres
Trzeba znaleźć sobie jakieś techniki relaksacyjne.Coś co lubimy. przy czym dobrze wypoczywamy. Sam jakiś czas temu miałem spore problemy ze stresem z uwagi na to, że zmieniłem pracę na inną./ Lepsze stanowisko ale większa odpowiedzialność i bardzo duży stres.Na początku nie byłem w stanie sobie z tym poradzić ale obecnie jest już lepiej. Staram się nie brać wszystkiego do siebie.
Lubię sobie raz na jakiś czas włączyć tą stronę [nar.reg]. Jest tam sporo gier. Preferuję pokera.
Lubię sobie raz na jakiś czas włączyć tą stronę [nar.reg]. Jest tam sporo gier. Preferuję pokera.
pokerek jak najbardziej ale to mimo wszystko hazard
Mi pomaga spacer, jazda na rowerze Albo po prostu sen, dużo snu Wydaję mi się że musisz znaleźć swój sposób na stres, każdy ma inne metody na odstresowanie.
-
Poker na stres to chyba nie najlepszy pomysł... Można sporo przegrać, jak się gra na pieniądze.
-
- Kontakt:
chyba że wyznaczyło sobie limity - samodyscyplina
Mi pomaga gorąca kąpiel, dobra książką albo jakaś komedia.
Oglądanie głupawych komedii - nie ma nic lepszego na rozładowanie stresu. Doskonale znam angielski, dlatego też często oglądam filmy emitowane w zagranicznych stacjach[]
-
- Kontakt:
Mi pomaga spacer, przejażdżka na rowerze, rozmowa z przyjacielem
Przebieżka jest najlepsza na stres Zmęczenie i endorfiny po bieganiu - cudne uczucie. Nie wiem jak Wy, ale odkąd biegam regularnie jestem zupełnie innym człowiekiem
Do relaksacji polecam metodę Silvy. Mnie bardzo pomogła.
Najlepszym sposobem na stres jest masaż
Najlepszym sposobem na stres jest zrobienie czegoś co się lubi i co Ci przynosi satysfakcję. W wielu wypadkach jest to zaczerpnięcie świeżego powietrza albo uprawianie jakiegoś sportu tak jak już przedmówcy pisali
-
Dokładnie, należy się zająć czyms co się kocha robić