Witam.
To już ostatni tydzień naszych starań o rybki.
Ostatnie pół roku dużo nas nauczyło co ostatnio przekłada się na jakość i świeżość towaru.Przed nami przerwa wakacyjna i ruszamy od września z tańszą ,szerszą i świeższą ofertą.W ostatnim naszym tygodniu współpracy z Państwem polecamy dorsz w całym wyborze,flądra tusza duża,śledzik zielony,gładzica,raczej na pewno turbot i łosoś bałtycki na zamówienie.Szeroka oferta ryb wędzonych oraz nowość z pozycji mrożonej filet karmazyn shp,shater pack,200 g +,pbi 24.99,miruna 340 g +,glazura techniczna 6% 26.99,słynna już makrela duża do pieczenia b i na grila 500-6--g 16 zł,oraz wyrób rybacki własny,wątróbka dorszowa i polędwiczki dorszowe w zalewie lekko kwaśnej.
W razie pytań lub chęci złożenia zamówienia ,proszę o telefon 513 722 856.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Czas się żegnać.....z rybką bałtycką.
-
-
Re: Czas się żegnać.....z rybką bałtycką.
Oczywiście zapomniałem dodać,stałe miejsce sprzedaży w Siechnicach.
Wjazd do przedszkola od ulicy Ciepłowniczej,za sklepikiem z warzywami i kioskiem ruchu w godz .16.15 -18.
Wjazd do przedszkola od ulicy Ciepłowniczej,za sklepikiem z warzywami i kioskiem ruchu w godz .16.15 -18.
-
Niestety rybka bałtycka dopiero jutro,sztorm puścił wczoraj siatki wystawili o 11,dzisiaj zbiorą,potną do 16.Cała rybka jaka miła BYĆ NA PONIEDZIAŁEK OKAZAŁA SIĘ RYBĄ Z SOBOTY i taka przyjedzie dzisiaj oferowana przez mojego kolegę do wszystkich sklepów i hurtowni we Wrocławiu.Tragedia.Moje rybki będą jak zwykle ostatnimi czasy 1 dniowe z dzisiaj,polecam.W razie potrzeby proszę o zamówienia,dowieziemy pod dom,dziękuję,pozdrawiam.Tel. 513 722 856
-
Witam.
Działalność zakończona zaraz oddaje kaczkowóz-kuter i lecimy na krótki urlop na Mierzeje Wiślaną w moje rodzinne strony.Oczywiście przywiozę coś dobrego z rybek zalewowo-morskich,w zamrażarkach zostało trochę miruny,fileta z karmazyna i łupcza,wszystko produkcja Nowa Zelandia lub Islandia,oraz polędwica z tuńczyka,pakowana vac,wszystkie rybki mają konieczną glazurę techniczną 6% i mogę je oddać w promocyjnych cenach.W razie zainteresowania proszę dzwonić.
Tel 513 722 856.Pozdrawiam.
P.s.Mogę przywieźć węgorza morskiego surowego lub wędzonego.
Działalność zakończona zaraz oddaje kaczkowóz-kuter i lecimy na krótki urlop na Mierzeje Wiślaną w moje rodzinne strony.Oczywiście przywiozę coś dobrego z rybek zalewowo-morskich,w zamrażarkach zostało trochę miruny,fileta z karmazyna i łupcza,wszystko produkcja Nowa Zelandia lub Islandia,oraz polędwica z tuńczyka,pakowana vac,wszystkie rybki mają konieczną glazurę techniczną 6% i mogę je oddać w promocyjnych cenach.W razie zainteresowania proszę dzwonić.
Tel 513 722 856.Pozdrawiam.
P.s.Mogę przywieźć węgorza morskiego surowego lub wędzonego.