Hej. Chciałabym kupić coś swojemu facetowi na urodziny (23), lecz nie mam pojęcia co.Nigdy nie miałam d otego głowy.Kosmetyki odpadają :d,zbyt tradycyjne.
autor: Waleria » poniedziaÅ‚ek, 1 lutego 2016, 14:56
A ja bym powiedziała: jedźcie razem na romantyczny wypad gdzieś, gdzie jeszcze nie byliście. Nic tak nie podsyca uczuć, jak weekend w fajnym hotelu ze Spa. Teraz, na walentynki, jest dużo promocji i można liczyć na bonusy - np. relaksacyjny masaż dla dwojga, karafkę wina, a kolacja przy świecach to juz standard. Moim zdaniem to najlepszy prezent.
nionek pisze:Tak jak piszecie to faktycznie wydaje mi się, że komputer do dobry prezent. Najlepiej laptop acer
Chciałabym zobaczyć dziewczynę, która swojemu chłopakowi kupuje kompa w prezencie... Proponuję się obudzić i zejść na ziemię Gdyby to miała być jakaś fajniejsza torba na laptopa, to takiemu pomysłowi bym przyklasnęła, ale sam laptop? No chyba niekoniecznie
Ja polecam http://bureniusz.pl/fotografia-noworodkowa-i-niemowleca szczególnie zdjęcia na których młodzi rodzice mogą ze swoim dzieckiem czy to noworodkiem czy niemowlęciem zrobić sobie sesję zdjęciową. Pamiętajcie że te najmniejsze dzieci najszybciej rosną więc warto sobie pstryknąć kilka fotek i mieć miłą pamiątkę na resztę życia ::)
moja ciotka miała taką sesje są słodkie. Ja kupiłam im ramkę na avans.pl taką elektroniczną, świetnie pasowała do zdjęć, teraz mają ją w salonie, wspomnienia są ogromne jak się patrzy.
Jak prezenty to tylko galerialimonka.pl mają tak szeroki i fantastyczny asortyment, że zawsze znajdę coś odpowiedniego i to w przyzwoitej cenie. Na walentynki mężowi kupiłam eleganckie etui na telefon z notatnikiem z eko skóry, właściwie to nawet prezenty ślubne u nich kupuję.
autor: bistrong » poniedziaÅ‚ek, 27 czerwca 2016, 08:21
wiesz co? ja uważam że najlepsze to wizyta w takim miejscu jak komora hiperbaryczna odpręży się, zniknie całe zmęczenie i będzie bardzo zadowolony
Bardzo dobry prezent dla mężczyzny to prezent praktyczny. I tak tutaj od razu możemy siÄ™ polecić bez zbÄ™dnej baweÅ‚ny jeżeli postanowicie podarować swoim facetom coÅ› fajnego do ubrania. Czy to sportowy dres dla wieczornych biegaczy czy casualowa marynarka do pracy - znajdziecie u nas naprawdÄ™ fajne ubrania w rozsÄ…dnych (!) cenach. Warto do nas zajrzeć na rozeznanie, a w internecie jesteÅ›my tutaj --> http://j.mp/Ombre__PL W razie jakichkolwiek pytaÅ„ sÅ‚użymy pomocÄ… Â