to i ja podzielę się swoim hobby z Wami
 Moim zainteresowaniem i hobby od jakiegoś czasu są wszelakiego rodzaju herbaty. Niedawno korzystałem z herbat czerwonych, które mają bardzo specyficzny smak, a teraz jest na etapie picia ekskluzywnych herbat białych, które muszę polecić każdemu! Ogromnym plusem jest też oprócz smaku, krótki czas parzenia, dzięki czemu nie trzeba gotować herbaty przez 10 minut, tylko można ją moczyć przez 2-3 i gotowa do picia. W Siechnicach udaje mi się kupić nie tylko te wskazane wyżej, ale w dzisiejszych czasach właściwie nie ma granic. Często kupuję takie paczkowane, bo pomimo faktu, że nie ma tam takich dużych liści jak w herbaciarniach, to znajdą się tam niespotykane smaki no i cenowo wygląda to o wiele lepiej!
 Moim zainteresowaniem i hobby od jakiegoś czasu są wszelakiego rodzaju herbaty. Niedawno korzystałem z herbat czerwonych, które mają bardzo specyficzny smak, a teraz jest na etapie picia ekskluzywnych herbat białych, które muszę polecić każdemu! Ogromnym plusem jest też oprócz smaku, krótki czas parzenia, dzięki czemu nie trzeba gotować herbaty przez 10 minut, tylko można ją moczyć przez 2-3 i gotowa do picia. W Siechnicach udaje mi się kupić nie tylko te wskazane wyżej, ale w dzisiejszych czasach właściwie nie ma granic. Często kupuję takie paczkowane, bo pomimo faktu, że nie ma tam takich dużych liści jak w herbaciarniach, to znajdą się tam niespotykane smaki no i cenowo wygląda to o wiele lepiej!a Wy, jaką herbatę pijecie?
pozdrawiam
Rafał