Najcudowniejsze, magiczne miejsca
-
Re: Najcudowniejsze, magiczne miejsca
Piękny, a mało znany zamek znajduję się w Mosznej. Polecam, wygląda jak pałac z Disneya!
-
Dla mnie najbardziej magicznym miejscem jest Karpacz. Miejsce cudów. Jeżdżę tam co roku i za każdą wizytą kocham to miasto coraz bardziej.
Będziecie się śmiać, ale dla mnie najbardziej romantycznym miastem jest Łódź, bo to tutaj poznałam na studiach mojego męża, więc kojarzy mi się to miasto z naszymi spacerami nocą po Piotrkowskiej i karmieniem łabędzi w parku. To były najpiękniejsze lata. I wiecie co? Mój najlepszy mąż pod Słońcem zrobił mi na imieniny taki numer, że pojechaliśmy odświeżyć wspomnienia w dniu naszej rocznicy. To miasto jest teraz całe w remoncie i trochę żałuję, że pojechaliśmy teraz, bo pewnie za rok będzie lepiej wyglądać, ale za to mogę wam powiedzieć, że byłam mile zaskoczona Zgierzem pod Łodzią. Zatrzymaliśmy się w fajnym hotelu http://www.hotelnowagdynia.pl/ gdzie mieliśmy na miejscu wypasiony basen i naprawdę fajną restaurację, a miasteczko jest urocze - z tym ogromnym gotyckim kościołem, który nad nim góruje. Bardzo malowniczo.
Pięknie, apartamencik w Krakowie. A nie lepiej iść na całość i znaleźć coś w Paryżu?celeste pisze:Każdy ma swoje najcudowniejsze magiczne miejsca, ja mam kilka takich miejsc.
Kraków na pewno jest magiczny, jak będziecie się tam wybierać to polecam tanie apartamenty aurorakrakow stamtąd jest wszędzie blisko.