Budynki nr 1 i 2
- Grażka i Mariusz
My już rozpoczeliśmy manewry Przed chwilą wnosiłem do naszego wynajmowanego M ( obecnie skład budowlanygladston pisze: też chcemy jak najwcześniej rozpocząć manewry związane z wprowadzką do własnego "m" – już mnie bolą plecy jak sobie pomyślę, że już nie długo będę musiał wszystkie materiały wtargać na 3 piętro

Co do mebli kuchennych to polecam GAWINa. Cenowo są naprawdę przystępne i są dobrze zrobione. My właśnie tam będziemy kupować, pozatym znajomi też sobie tam kupili i chwalą. Dobry Salon Gawina jest w Długołęce mają tam dużo mebli kuchennych bo w samym Wrocku kuchni Gawina jest jak na lekarstwo
Co do spotkania jesteśmy ZA

Pozdrawiamy K&W
- Grażka i Mariusz
Czesc po dlugiej nieobecnosci na forum.ryniu5 pisze:Sorki pomyłka będe mieszkał z żonką w 1 klatce na 3p od drogi z widokiem na pola i łąki
Wyglada na to ryniu5, ze bedziemy mieszkac w tej samej, słynnej klatce z przeswietnym widokiem na pola i smietnik

Nas zanioslo na parter, wiec z dzwigania mebli i uposazenia nici

Co do wspomnianej na forum propozycji spotkanka zapoznawczego, jestesmy jak najbardziej za, podajcie termin

My tez jestesmy juz od jakiegos czasu w blokach startowych, zwiedzamy sklepy meblowe i powiemy szczerze, ze mamy troche dosc, wybor taki sobie a ceny zwalaja z nog. Jesli macie jakies godne polecenia namiary, walcie smialo

Ostatnio dzwonilismy do Alfaakt i dowiedzielismy sie, ze chlopaki ostro cisna na budowie. Przemila pani stwierdzila, ze marzec jest jak najbardziej realny, czy macie jakies dokladniejsze informacje co do terminu oddania mieszkan?
Z partyjnym pozdrowieniem

Monika i Gerard
też dzwoniłem & też przemiła Pani powiedziała mi, że marzez ale na pewno nie początek miesiąca
my w umowie termin ostatecznego oddania mamy na 28.02.07 więc dla nas to oni są spóźnieni - jak u was z paragrafem w umowie o ewentualnych rekompensatach za nie dotrzymanie terminu, bo u nas to jak masło maślane - 6% od bliżej nieokreślonego czegoś
pozdrawiam & rychłego dozo
my w umowie termin ostatecznego oddania mamy na 28.02.07 więc dla nas to oni są spóźnieni - jak u was z paragrafem w umowie o ewentualnych rekompensatach za nie dotrzymanie terminu, bo u nas to jak masło maślane - 6% od bliżej nieokreślonego czegoś
pozdrawiam & rychłego dozo
Zgłaszam stanowczy sprzeciw!!!
No to się znerwowałem
jak zobaczylem co tu się dzieje.
Dlaczego dokonano podziału naszego posta na 2?
Przecież od kilku miesięcy tworzyli go zarówno mieszkańcy budynku nr 1 i nr 2.
Po jakiego "grzyba" robic taką zmianę, teraz wszystkie wypowiedzi się mieszają i czesto są bez sensu, bo pytanie jest w jednym a odpowiedź w drugim poście.
Tym sposobem dokonujemy już podziału na mieszkańców budynku nr 1 i nr 2, A nie taki był zamiar tego posta.
Do Szanownego MODERATORA (Tomek79):Zgłaszam stanowczy sprzeciw i wnoszę postulat o przywrócenie poprzedniego porządku
Co do imprezki i spotkania jestem za (Tylko czy spotkanie teraz dotyczy tylko mieszkańców budynku nr 1
).
Siechnice obchodza 10-lecie organizowany jest z tej okazji bal, więc to jest jedna opcja, ale nam chyba zależy na bardziej lużnej imprezie.
Moja propozycja jest taka, żeby osoby z Siechnic podpowiedziały jakie są knajpy w mieście i czy są wolne w soboty i niedziele.
Termin się ustali później.
Pozdrawiam
I cofnijcie ten głupi podział postów

Dlaczego dokonano podziału naszego posta na 2?
Przecież od kilku miesięcy tworzyli go zarówno mieszkańcy budynku nr 1 i nr 2.
Po jakiego "grzyba" robic taką zmianę, teraz wszystkie wypowiedzi się mieszają i czesto są bez sensu, bo pytanie jest w jednym a odpowiedź w drugim poście.
Tym sposobem dokonujemy już podziału na mieszkańców budynku nr 1 i nr 2, A nie taki był zamiar tego posta.
Do Szanownego MODERATORA (Tomek79):Zgłaszam stanowczy sprzeciw i wnoszę postulat o przywrócenie poprzedniego porządku

Co do imprezki i spotkania jestem za (Tylko czy spotkanie teraz dotyczy tylko mieszkańców budynku nr 1

Siechnice obchodza 10-lecie organizowany jest z tej okazji bal, więc to jest jedna opcja, ale nam chyba zależy na bardziej lużnej imprezie.
Moja propozycja jest taka, żeby osoby z Siechnic podpowiedziały jakie są knajpy w mieście i czy są wolne w soboty i niedziele.
Termin się ustali później.
Pozdrawiam
I cofnijcie ten głupi podział postów

Witamy
Co do podziału to też się mocno zdziwiliśmy...
PANIE MODERATORZE PROSIIIIIIIMYYYYY o cąfnięcie
W bud. nr 2 mam siostrę i szwagra...
O balu z okazji 10-lecia nadania Siechnicom praw miejskich też czytaliśmy ale podejrzewamy że jakbyśmy wszyscy tam przyszli to by nie starczyło miejsca dla innych gości

Co do imprezki integracyjnej to z tego co się orientujemy (choć nie pochodzimy z Siechnic) to dosłownie koło budynku nr 2 jest jakiś lokalik hihihi
Sądzimy jednak że odpowiedni lokal musi być bardziej "pojemny" Poszukamy czegoś i damy znać.
Muszę kończyć bo zaczynają się zajęcia
Pozdrawiam
Ola (&Tomek)
Co do podziału to też się mocno zdziwiliśmy...
PANIE MODERATORZE PROSIIIIIIIMYYYYY o cąfnięcie

O balu z okazji 10-lecia nadania Siechnicom praw miejskich też czytaliśmy ale podejrzewamy że jakbyśmy wszyscy tam przyszli to by nie starczyło miejsca dla innych gości

Co do imprezki integracyjnej to z tego co się orientujemy (choć nie pochodzimy z Siechnic) to dosłownie koło budynku nr 2 jest jakiś lokalik hihihi

Sądzimy jednak że odpowiedni lokal musi być bardziej "pojemny" Poszukamy czegoś i damy znać.
Muszę kończyć bo zaczynają się zajęcia

Pozdrawiam
Ola (&Tomek)
- Grażka i Mariusz
Termin odbioru mieszkania
My ten zapis w umowie rozumiemy że odbiór najszybciej to 28 luty z tolerancja taką że najpóźniej 30 marca.więc ostateczny termin to 30 marca więc po tej dacie można mowić o 6%.....
Co do spotkania to myślimy że tylko kwestia ustalenia terminu
Co do spotkania to myślimy że tylko kwestia ustalenia terminu