Nachalna kampania nie pomogła
Nachalna kampania nie pomogła
Z wyników wyborów (na 22.00 niedziela) wynika ,że pani Kosterska przegrała. Jeżeli to się potwierdzi to nie sądzicie , że to winna bilbordów, plakatów na co drugim drzewie itp. ....bałem się że pana Barbarę znajdę nawet w swojej lodówce.... 

Hmm... Dobrze ze nie znalazles... Co do kampanii - to kazdy moze sie jakos zareklamowac. Jedni inwestuja w to wiecej drudzy mniej.
Jedyne co mi sie nie podobalo nie spodobalo to to, jak ta pani wyskoczyla w niedziele w Kosciele podczas czytania ogloszen parafialnych i zdementowala ogloszenie o tym ze jej nie bedzie na spotkaniu z panem Fitkiem i mieszkancami Siechnic. Najbardziej uderzylo we mnie to "Ja nie wiem w co pan Fitek pogrywa"...
Jedyne co mi sie nie podobalo nie spodobalo to to, jak ta pani wyskoczyla w niedziele w Kosciele podczas czytania ogloszen parafialnych i zdementowala ogloszenie o tym ze jej nie bedzie na spotkaniu z panem Fitkiem i mieszkancami Siechnic. Najbardziej uderzylo we mnie to "Ja nie wiem w co pan Fitek pogrywa"...
-
- Kontakt:
Re: Nachalna kampania nie pomogła
No i potwierdziło się:marian pisze:Z wyników wyborów (na 22.00 niedziela) wynika ,że pani Kosterska przegrała. Jeżeli to się potwierdzi
"Ze strony PKW:
1 Fitek Jerzy Andrzej 2023 głosy, 52,31%
2 Kosterska Barbara 1844 głosy, 47,69%
Jerzy Fitek wygrał przewagą 179 głosów.
Przypomnę, że I turę wygrała Barbara Kosterska przewagą 54 głosów. Wynika stąd, że kampanię między I a II turą skuteczniej poprowadził Jerzy Fitek - odrobił straty i wyprzedził konkurentkę.
Frekwencja 36,26%.
Najniższa frekwencja była w Kotowicach: 26,50% oraz w Sulimowie: 27,85%
Następne są Żerniki Wr. - 29,5%."
Zapraszam TUTAJ - komentarze, wykresy.