Zajęcia aerobiku - step, pilates i inne formy fitness
Re: Zajęcia aerobiku - step, pilates i inne formy fitness
Nie ma organizowanych zajęć dla PAń w ciąży, z tego co wiem , to na terenie Gminy chyba nie ma takich zajęć, najbliżej to Wrocław
I jak frekwencja o 20?:)
My dwie na tą godzinę jesteśmy chętne, tylko dzisiaj nie mogłyśmy:(
Kasia
My dwie na tą godzinę jesteśmy chętne, tylko dzisiaj nie mogłyśmy:(
Kasia
Zapraszam Panie na 20.00 , frekwencja była mała ale chyba pogoda odstraszyla , Pozdrawiam KH
Witam,
ja również jestem chętna na godzinę 20. Tylko nie wiem czy dam radę na zajęciach tak dawno się nie ruszałam. Proszę również o informacje czy w środy na 19 jest duże obłożenie? Bo zastanawiam się czy nie spróbować już dzisiaj.
ja również jestem chętna na godzinę 20. Tylko nie wiem czy dam radę na zajęciach tak dawno się nie ruszałam. Proszę również o informacje czy w środy na 19 jest duże obłożenie? Bo zastanawiam się czy nie spróbować już dzisiaj.
Witam,jeszce w środy nie ma zbyt dużego obłożenia, przychodzi ok 10-12 Pań, więc zapraszam. A na 20.00 zapraszam w poniedziałki i czwartki. Pozdrawiam KH
Witam.
Chciałabym dołączyć do zajęć. Gdzie mogłabym znaleźć grafik oraz cennik? Czy na zajęcia trzeba coś ze sobą zabrac poza wygodnym ubraniem, obuwiem, ręcznikiem? Mieszkam w sąsiedztwie Siechnic i chętnie skorzystałabym z takiej formy sportu, żeby zgubić co nie co tu i ówdzie.
Chciałabym dołączyć do zajęć. Gdzie mogłabym znaleźć grafik oraz cennik? Czy na zajęcia trzeba coś ze sobą zabrac poza wygodnym ubraniem, obuwiem, ręcznikiem? Mieszkam w sąsiedztwie Siechnic i chętnie skorzystałabym z takiej formy sportu, żeby zgubić co nie co tu i ówdzie.

Witam , zajęcia odbywają się w hali sportowej w Siechnicach, w salce fitness w dniach :
poniedziałek 19.00-20..00 ,20.00-21.00
wtorek 19.00-20.00
czwartek 19.00-20.00, 20.00-21.00
Cena pojedynczego zajęcia 8 zł /1 godz.Płaci się przed lub po zajęciach u prowadzącej zajęcia.
karimaty są na wyposażeniu salki fitness, oraz inne przybory. Trzeba zabrać wygodne, zmienne obuwie, ręcznik, oraz wygodny strój.
Zapraszam
poniedziałek 19.00-20..00 ,20.00-21.00
wtorek 19.00-20.00
czwartek 19.00-20.00, 20.00-21.00
Cena pojedynczego zajęcia 8 zł /1 godz.Płaci się przed lub po zajęciach u prowadzącej zajęcia.
karimaty są na wyposażeniu salki fitness, oraz inne przybory. Trzeba zabrać wygodne, zmienne obuwie, ręcznik, oraz wygodny strój.
Zapraszam
Witam,
czy te terminy zajęć aerobicu są aktualne? Można przyjść w tym tygodniu tak "z ulicy" czy trzeba się uprzednio umówić?
czy te terminy zajęć aerobicu są aktualne? Można przyjść w tym tygodniu tak "z ulicy" czy trzeba się uprzednio umówić?
Wolne miejsca sa na godzinę 20.00 w poniedziałek i czwartek,
Witam,
proszę o informacje, czy zajęcia nadal odbywają się w pon. wtorek i czartek? Pytam, ponieważ nie mogłam chodzić przez dłuższy czas. I czy wolne miejsca są wyłącznie na 20? I jak z zajeciami jest w czasie ferii zimowych, normalnie się odbywają? Pozdr.
proszę o informacje, czy zajęcia nadal odbywają się w pon. wtorek i czartek? Pytam, ponieważ nie mogłam chodzić przez dłuższy czas. I czy wolne miejsca są wyłącznie na 20? I jak z zajeciami jest w czasie ferii zimowych, normalnie się odbywają? Pozdr.
Zajęcia odbywają się w poniedziałek 19.30 , wtorek i czwartek o godzinie 19.00. Podczas ferii zajęcia odbywają się zgodnie z harmonogramem.
Witam, Fabryka Piękna zaprasza wszystkie panie na zajęcia fitness do Radwanic! Więcej informacji na stronie www.fabrykapiekna.com oraz pod nr telefonu 501 327 121:)
Witam
Jestem nową mieszkanką Siechnic, chciałabym uczestniczyć w Waszych zajęciach
Jeśli to możliwe proszę o info jaki są warunki i cena wzięcia udziału w zajęciach.
Jestem nową mieszkanką Siechnic, chciałabym uczestniczyć w Waszych zajęciach

Zajęcia odbywają się w poniedziałek 19.30-20.30, wtorek i czwartek 19.00-20.00. Cena zajęć 8 zł,lub karnet ważny 2 miesiące 56 zł . Wszelkich informacji udziela GOSiR Siechnice. Płatnośc przed zajęciami na portierni. Potrzebny wygodny strój, zmienne obuwie i ręcznik.