nowy hotel w Siechnicach
nowy hotel w Siechnicach
Oddajemy do dyspozycji gości nowowybudowany obiekt hotelowo-usługowy w Siechnicach
Wyposażenie:
14 pokoi z łazienkami oraz telewizją LCD z DVD i TV SAT
dwie sale konferencyjne
bezpłatna sala fitnes
bezpłatny monitorowany parking
bezpłatny internet
Serdecznie zapraszamy Państwa do skorzystania z naszych usług.
Kontakt :
ul.Lwowska 2
55-011 Siechnice
tel. 728 481 153
http://www.hotelpodbaranami.pl
Wyposażenie:
14 pokoi z łazienkami oraz telewizją LCD z DVD i TV SAT
dwie sale konferencyjne
bezpłatna sala fitnes
bezpłatny monitorowany parking
bezpłatny internet
Serdecznie zapraszamy Państwa do skorzystania z naszych usług.
Kontakt :
ul.Lwowska 2
55-011 Siechnice
tel. 728 481 153
http://www.hotelpodbaranami.pl
Re: nowy hotel w Siechnicach
Ceny sa troche z kosmosu bo we wrocławiu jest w niektorc miejscach taniej niż tam!
ja w sumie zle mam wspomnienia z tego miejsca bo pamietam jak cchialem sobie dorobic i ten hotel stawiano z 2 kumplami za pytalismy o prace to dostalismy prace na 6h w trojke a za zrobiona robote dostalismy 30zł wiec ciezko by bylo pisac tutaj pozytwne opinie wychodzi okolo 1,5 za h juz lepiej bylo by na truskawkach :/ Ja osobiscie uwazam ze taniej mozna znalezc we wrocławiu...
ja w sumie zle mam wspomnienia z tego miejsca bo pamietam jak cchialem sobie dorobic i ten hotel stawiano z 2 kumplami za pytalismy o prace to dostalismy prace na 6h w trojke a za zrobiona robote dostalismy 30zł wiec ciezko by bylo pisac tutaj pozytwne opinie wychodzi okolo 1,5 za h juz lepiej bylo by na truskawkach :/ Ja osobiscie uwazam ze taniej mozna znalezc we wrocławiu...

?!?! Czesiu zapraszam do pracy mam jej w dalszym ciągu dużo za stawkę kilkakrotnie wyższą. Nikt u mnie za 5 zł za h nie chciał nigdy pracować.
Tak na marginesie co ma wspólnego cena za pokój z twoją stawką za pracę na budowie.
Cena 150 zł za pokój 2 osobowy ze śniadaniem parkingiem monitorowanym gratis , internetem gratis , salą fitnes gratis nie jet ceną z kosmosu. Ci co skorzystali z naszych usług wracają z przyjemnością.
Trochę wzajemnego szacunku w postach - a nie na dzień dobry krytyka.
Pozdrawiam Czesia - lidera forum siechnickiego
Ariel Barańczyk
Tak na marginesie co ma wspólnego cena za pokój z twoją stawką za pracę na budowie.
Cena 150 zł za pokój 2 osobowy ze śniadaniem parkingiem monitorowanym gratis , internetem gratis , salą fitnes gratis nie jet ceną z kosmosu. Ci co skorzystali z naszych usług wracają z przyjemnością.
Trochę wzajemnego szacunku w postach - a nie na dzień dobry krytyka.
Pozdrawiam Czesia - lidera forum siechnickiego

Ariel Barańczyk
- jimmy_lodolamacz
Jak za dwójkę to cena przyzwoita. A macie jajecznice ale taką z podgrzewacza? Z tych wszystkich pobytów w hotelach to taka jajecznica dla mnie jest największym plusem :p
Gratuluję otwarcia. Cena jest, jak za dwójkę, do przyjęcia. Jeśli jeszcze stworzycie ciepłą atmosferę to nie powinniście miec kłopoty z gośćmi. Troche szkoda, że tylko 14 pokoi, "nie wejdzie" autobus wycieczkowy. No, ale trudno. Powodzenia.
GRom
PS. Gdyby jeszcze ktoś zainwestował w porządną przydrożną knajpę, taką na przykład jak "Katarzynka"?
GRom
PS. Gdyby jeszcze ktoś zainwestował w porządną przydrożną knajpę, taką na przykład jak "Katarzynka"?
-
150 pln no może być, ale np można też byłoby wynajmować pokoje na godziny, np 20 pln za godzinę. Zainteresowanie byłoby ogromne, każdy wie o co chodzi 

Dziękuję wszystkim pozytywnie zakręconym za ciekawe sugestie.Po prostu burza mózgów
Jimmy_lodolamacz jajecznica jest i to prosto z patelni
Grom masz rację restauracja typu Katarzynka przydałaby się.Obecnie polecam ją gościom albo sam ich tam wożę.
Maciek ciekawa ta propozycja z godzinami ale raczej w cenniku ich nie umieszczę, jeśli klient będzie negocjował zapewne się ugnę
Do wszystkich zainteresowanych do końca roku na wszystkie usługi hotelu 10% upustu na hasło Grom, Jimmy_lodolamacz, Maciek.wroclaw, oraz Czesiu oczywiście
Ariel Barańczyk

Jimmy_lodolamacz jajecznica jest i to prosto z patelni

Grom masz rację restauracja typu Katarzynka przydałaby się.Obecnie polecam ją gościom albo sam ich tam wożę.
Maciek ciekawa ta propozycja z godzinami ale raczej w cenniku ich nie umieszczę, jeśli klient będzie negocjował zapewne się ugnę

Do wszystkich zainteresowanych do końca roku na wszystkie usługi hotelu 10% upustu na hasło Grom, Jimmy_lodolamacz, Maciek.wroclaw, oraz Czesiu oczywiście

Ariel Barańczyk
-
czy imprezy organizujecie
-
Nie sądzę żeby hotel cieszył się popularnością.
Lokalizacja ( budynek zbyt blisko drogi - hałas pojazdów)- minus.
Bryła hotelu - bardzo pospolita -nie przyciąga widokiem - minus.
Brak reklam - minus.
Cena - minus ( vide Radwanice ).
Brak zieleni - minus.
Brak parkingu dla dużych aut - minus.
Sądzę, że należałoby nazwać obiekt noclegownią ze zdecydowaną obniżką ceny za pokój, wtedy owszem ma szansę zaistnieć.
Lokalizacja ( budynek zbyt blisko drogi - hałas pojazdów)- minus.
Bryła hotelu - bardzo pospolita -nie przyciąga widokiem - minus.
Brak reklam - minus.
Cena - minus ( vide Radwanice ).
Brak zieleni - minus.
Brak parkingu dla dużych aut - minus.
Sądzę, że należałoby nazwać obiekt noclegownią ze zdecydowaną obniżką ceny za pokój, wtedy owszem ma szansę zaistnieć.
A ja uważam, że 'obserwatorgminy' trochę przesadza. Wymienione przez niego minusy nie są naprawdę bardzo istotne w funkcjonowaniu hotelu. Uważam, że hotel ten zaistnieje. Życzę powodzenia i wielu gości:)
Staróżytni rzymianie powtarzali "O gustach się nie dyskutuje". Rozstrzygnie klient.
Prywatna osoba, wyłożyła własne pieniądze i zbudowała w Siechnicach motel (hotel). Ewidentnie stworzyła nowe miejsce usługowe w mieście, kilka miejsc pracy. W przyszłości (już płaci) zapłaci podatki, z których część wpłynie również do naszej gminnej kasy. A my co? Że mogłaby lepiej, że mogłaby w innym miejscu. To wszystko prawda i co z tego.
Proszę mi wierzyć, Ja z "Biedronki" nie byłem zadowolony, ale pomagałem ją ściągnąć. Próbowałem namówić Lidla, Careffura i co z tego. Chciałem sklep z wyższej półki. Tylko, że oni nie chcieli! I żadne argumenty nie byłu ich w stanie przekonać, że nie 4 tys. klientów a 10 tys. bo trzeba doliczyć Sw. Katarzynę, Radwanice, Kotowice i drogę krajową nr 94. Że nie 4 tys mieszkańców jak jest w roczniku statystycznym a 5 tys. bo większość nowych mieszkańców się nie melduje, itd.
Ja osobiście gratuluję właścicielom i jestem spokojny o przyszłość tego interesu. Rosnie ilość mieszkańców Siechnic. Autostrada lada moment będzie płatna. Za rok będzie połączenie przez Odrę. Hotel będzie prawie na krzyżówce. To wszystko powinno zwiększyć jego obroty. A jeśli uda się właścicielce stworzyć atmosferę, to coś nieuchwytnego, co powoduje, że klientowi się dane miejsce podoba, to na siebie i na paru jeszcze pracowników to miejsce zarobi.
GRom
PS. Oczywiście chętnie bym widział w Siechnicach sieciowy hotel, np. Ibisa, ale dziś mamy co mamy. Proszę wspierajmy swój biznes! Może nie jest on najsilniejszy, może nie jest w stanie konkurowć ze "starymi" markami, ale daje pracę, płaci podatki i część dochodów wydaje u nas w Siechnicy. Oby się utrzymał.
Prywatna osoba, wyłożyła własne pieniądze i zbudowała w Siechnicach motel (hotel). Ewidentnie stworzyła nowe miejsce usługowe w mieście, kilka miejsc pracy. W przyszłości (już płaci) zapłaci podatki, z których część wpłynie również do naszej gminnej kasy. A my co? Że mogłaby lepiej, że mogłaby w innym miejscu. To wszystko prawda i co z tego.
Proszę mi wierzyć, Ja z "Biedronki" nie byłem zadowolony, ale pomagałem ją ściągnąć. Próbowałem namówić Lidla, Careffura i co z tego. Chciałem sklep z wyższej półki. Tylko, że oni nie chcieli! I żadne argumenty nie byłu ich w stanie przekonać, że nie 4 tys. klientów a 10 tys. bo trzeba doliczyć Sw. Katarzynę, Radwanice, Kotowice i drogę krajową nr 94. Że nie 4 tys mieszkańców jak jest w roczniku statystycznym a 5 tys. bo większość nowych mieszkańców się nie melduje, itd.
Ja osobiście gratuluję właścicielom i jestem spokojny o przyszłość tego interesu. Rosnie ilość mieszkańców Siechnic. Autostrada lada moment będzie płatna. Za rok będzie połączenie przez Odrę. Hotel będzie prawie na krzyżówce. To wszystko powinno zwiększyć jego obroty. A jeśli uda się właścicielce stworzyć atmosferę, to coś nieuchwytnego, co powoduje, że klientowi się dane miejsce podoba, to na siebie i na paru jeszcze pracowników to miejsce zarobi.
GRom
PS. Oczywiście chętnie bym widział w Siechnicach sieciowy hotel, np. Ibisa, ale dziś mamy co mamy. Proszę wspierajmy swój biznes! Może nie jest on najsilniejszy, może nie jest w stanie konkurowć ze "starymi" markami, ale daje pracę, płaci podatki i część dochodów wydaje u nas w Siechnicy. Oby się utrzymał.
Panie Grzegorzu, kto jak kto, ale pan to powinien wiedzieć, że nie ma Siechnicy ani Katowicy.u nas w Siechnicy
Przepraszam, ale człowik jest czasami jak koń dorożkarski. Jak się czegoś za młody nauczy to tak drepcze do końca życia. Jestem teraz na etapie walki o mówienie przy liczbie mnogiej "są" a nie "jest".
Będę sie starał pilnować nie mieszkamy wszak w "Czechnicy" a w Siechnicach.
GRom
Będę sie starał pilnować nie mieszkamy wszak w "Czechnicy" a w Siechnicach.
GRom