W sumie to powinienem zadac teraz jakies pytanie, ale nie wiem jakie, wię może jak ktoś ma refleksje, to niech sie podzieli

Kod: Zaznacz cały
co do podziałów, to mam nadzieję iż ludzie od nas mają wiecej klasy i rozumu niż radwanice :] i do czegos takiego jak opisałes w Siechnicach nie dojdzie - chociaż w zamierzchłych czasach byly tu małe wojenki miedzy Osiedlem a Cieplakami więc wszystko moze sie zdarzyć, ale trzymam kciuki że Siechniczanie są na wyszym etapie rozwoju niz wspomniana wczesniej wieś
witamy nowych mieszkańców SiechnicAnonymous pisze:Witam! wprowadzilem sie do Siechnic i jestem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi!
12 lat mieszkalem na Nowym Dworze, potem blisko 4 na Trojkacie we Wrocku, blokowiska i to co tam sie dzieje jest mi znane. Obecnie stara brygada albo jest zonata, dzieciata, pracuje, ustatkowala sie, nie zyje albo siedzi w kiciu lub za granica lub ma calkiem nobliwa prace i stanowiska... jak w dobrym serialu![]()
Ja szukam tu spokoju i wszystko wskazuje, ze go tu znajde (nie zapeszajmy oczywiscie). Z szacunkiem odnosze sie do ludzi od lat tu zyjacych i nie zamierzam stanowic dla nich problemu. Wyroslem z napier**lanek osiedlowych. Widzialem rzeczy i sytuacje, ktorych w TV nigdy nie pokaza, teraz chce po prostu zyc i cieszyc sie, ze w Siechnicach czuje zapachy. Tak tak, tu powietrze pieknie pachnie, a we Wrocku NIC! albo czasem gorzej... :/
Nauczylem sie jeszcze jednej rzeczy: Polska to wioska i jest tak mala, ze dzis ktos, komu podasz reke uratuje Ci kiedys dupe, a ktos komu te reke pogryziesz to nawet nie wiesz kiedy odgryzie Ci glowe...
z wyrazami szacunku dla forumowiczow - wybaczcie, ze anonimowo!