W sumie to powinienem zadac teraz jakies pytanie, ale nie wiem jakie, wię może jak ktoś ma refleksje, to niech sie podzieli

więc wszystko moze sie zdarzyć, ale trzymam kciuki że Siechniczanie są na wyszym etapie rozwoju niz wspomniana wczesniej wieś
 więc wszystko moze sie zdarzyć, ale trzymam kciuki że Siechniczanie są na wyszym etapie rozwoju niz wspomniana wczesniej wieś 

) i postępować wg zasady "Coco Jumbo i do przodu"
 ) i postępować wg zasady "Coco Jumbo i do przodu"  Siechnice rzeczywiście już są fajnym miejscem do mieszkania, ale najbardziej cieszy fakt, że niemal w oczach widać ich rozwój. Jeśli jeszcze obok Thyssena i Parkera pojawi się duży inwestor, który zatrudni sporo ludzi, to perspektywy naprawdę są niezłe.
 Siechnice rzeczywiście już są fajnym miejscem do mieszkania, ale najbardziej cieszy fakt, że niemal w oczach widać ich rozwój. Jeśli jeszcze obok Thyssena i Parkera pojawi się duży inwestor, który zatrudni sporo ludzi, to perspektywy naprawdę są niezłe.

Kod: Zaznacz cały
co do podziałów, to mam nadzieję iż ludzie od nas mają wiecej klasy i rozumu niż radwanice :] i do czegos takiego jak opisałes w Siechnicach nie dojdzie - chociaż w zamierzchłych czasach byly tu małe wojenki miedzy Osiedlem a Cieplakami  więc wszystko moze sie zdarzyć, ale trzymam kciuki że Siechniczanie są na wyszym etapie rozwoju niz wspomniana wczesniej wieś  

"Ogórkami", a "Cieplakami" skąd to się wzięło, a stąd, że "Ogórki" to osiedle wybudowane przez Ogrodnictwo, a "Cieplaki" natomiast zostały wybudowane później przez Elektrociepłownię. No i wtedy to się działo, sam brałem w tym czynny udział ( z tego akurat się nie cieszę) ale kiedyś naprawdę były bitwy i walki na kamienie i różne inne rzeczy, kóre tylko "latały"
  "Ogórkami", a "Cieplakami" skąd to się wzięło, a stąd, że "Ogórki" to osiedle wybudowane przez Ogrodnictwo, a "Cieplaki" natomiast zostały wybudowane później przez Elektrociepłownię. No i wtedy to się działo, sam brałem w tym czynny udział ( z tego akurat się nie cieszę) ale kiedyś naprawdę były bitwy i walki na kamienie i różne inne rzeczy, kóre tylko "latały"  . A nawiązując do młodych, którzy teraz niby rządzą to nie tak do końca gdyż to, że piją i nie będę pisał co jeszcze to raczej nie są szkodliwi, a zresztą pamiętają kto tu rządził kiedyś i mimo lat jeszcze ma coś do powiedzenia także dlatego nikomu nie wadzą.
. A nawiązując do młodych, którzy teraz niby rządzą to nie tak do końca gdyż to, że piją i nie będę pisał co jeszcze to raczej nie są szkodliwi, a zresztą pamiętają kto tu rządził kiedyś i mimo lat jeszcze ma coś do powiedzenia także dlatego nikomu nie wadzą. 
witamy nowych mieszkańców SiechnicAnonymous pisze:Witam! wprowadzilem sie do Siechnic i jestem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi!
12 lat mieszkalem na Nowym Dworze, potem blisko 4 na Trojkacie we Wrocku, blokowiska i to co tam sie dzieje jest mi znane. Obecnie stara brygada albo jest zonata, dzieciata, pracuje, ustatkowala sie, nie zyje albo siedzi w kiciu lub za granica lub ma calkiem nobliwa prace i stanowiska... jak w dobrym serialu
Ja szukam tu spokoju i wszystko wskazuje, ze go tu znajde (nie zapeszajmy oczywiscie). Z szacunkiem odnosze sie do ludzi od lat tu zyjacych i nie zamierzam stanowic dla nich problemu. Wyroslem z napier**lanek osiedlowych. Widzialem rzeczy i sytuacje, ktorych w TV nigdy nie pokaza, teraz chce po prostu zyc i cieszyc sie, ze w Siechnicach czuje zapachy. Tak tak, tu powietrze pieknie pachnie, a we Wrocku NIC! albo czasem gorzej... :/
Nauczylem sie jeszcze jednej rzeczy: Polska to wioska i jest tak mala, ze dzis ktos, komu podasz reke uratuje Ci kiedys dupe, a ktos komu te reke pogryziesz to nawet nie wiesz kiedy odgryzie Ci glowe...
z wyrazami szacunku dla forumowiczow - wybaczcie, ze anonimowo!