magiczne słowo - doradca... burmistrza

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
frodo

Re: magiczne słowo - doradca... burmistrza

Post autor: frodo »

Oświeć nas (mnie) yak_kadafi... czym się różni asystent od doradcy (pewnie kasą). Zawsze to jakiś mały plus... A swoją drogą, nie chce wyjść na regionalnego szowinistę, ale chyba wolałbym jakby burmistrz wziął sobie asystenta z gminy a nie z Wrocławia.

ewenement

Post autor: ewenement »

hahaha zrobili afere, chcieli rzucic newsem, ale niestety mineli sie troche z prawda ;] hehe az polepszyl mi sie humor z rana :D pozdrawiam detektywow :D

yak_kadafi

Post autor: yak_kadafi »

ja tez bym duzo rzeczy wolal, zeby nie padalo, zeby nie bylo biedy itp. Kazdy ma prawo do dobierania sobie wspolpracownikow takich jacy mu odpowiadaja. Asystent pomaga Burmistrzowi w sprawach bieżących, wykonuje konkretne, zlecone mu zadania. Doradca natomiast doradza - czyli mowi co powinno sie zrobic :) taka jest roznica, a kasa z pewnoscia tez jest inna czyli wieksza dla doradcy

frodo

Post autor: frodo »

Nasz młody doradco-asystent jest również bardzo ambitny... i wysoko mierzy. Jego celem jest Sejm i ul. Wiejska. Słyszałem od ludzi pracujących w urzędzie, że "wiejskowatością" już teraz się popisuje. Startuje z listy PIS-u, co chyba wiele tłumaczy... :lol:

yak_kadafi

Post autor: yak_kadafi »

Masz rację frodo ;) tłumaczy... że jest uczciwy i ma zasady. głosuję!

ODPOWIEDZ