witam wszystkich rodowitych mieszkancow Siechnic i tych ktorzy wprowadzaja sie do tego miłego miasteczka. mieszkam na Błekitnym juz 1,5 roku i polecam kazdemu ta okolice tylko nie firme POLSYSTEM.
widzimy sie pewnie na chodniku,parkingu czy w Kosciele i nie wiemy ze ten czlowiek obok nas tez pisze i odwiedza to forum.
moze kiedys bedzie jakies spotkanie ludzi z forum
pozdrawiam cieplutko wszystkich
Co do spotkania to jak najbardziej jestem za, fakt faktem na pewno wiekszosć z nas sie dobrze zna tylko pod awatarkami i pseudonimami czujemy sie bardziej swobodnie i anonimowo, i to jest wlasnie klimat forum, zer kazdy moze czuć sie swobodniej. Ale jak wpomnialem juz wcześniej jestem za....
A widzisz podpisy to nie do konca w klimatach o jakich myslisz, chyba ze wiesz o co chodzi...heheh, poza tym Sephiroth nie jest wcale taki zly...
hehehe
ladnie ladnie tylko z tym spotakniem zaczekajcie az ja wroce.....tylko aby inne kobitki tez chcialy sie spotkac.....bo ja tu widze ze ciagle wysyp facetow...babeczki gdzie wy sie w tych siechnicach ukrywacie?:)ale ciesze sie ze na forum coraz wiecej ludzi:):):):)
Witam serdecznie, od niedawna jesteśmy mieszkańcami Błękitnego "5" , chcielibyśmy poznać naszych osiedlowych sąsiadów:) jesli ktoś ma chwilkę czasu mój GG 5042068 lub e-mail [email protected]. Pozdrawiam wszystkich i czekamy na kontakt (może jakaś imprezka?:)
Ania i Marcin
cześć jestem z "szóstki" mieszkam tu z rodzinka od lutego i też jeszcze nie znam innych mieszkańcow z osiedla...no z widzenia tak.Mam nadzieje ze wszystko przed nami ...wspólne imprezki ird moj gg3168522
Pozdrawiam