Budynek nr 3

Dyskusje mieszkańców osiedla
misiaczki

Post autor: misiaczki »

Cześć :D

Byliśmy dzisiaj na budowie.Musimy przyznać, że pracę idą do przodu :D.Nasz budynek wygląda coraz lepiej o tak
Obrazek.

Pozostałe zdjęcia z naszej sesji znajdziecie pod tym linkiem
http://misiaczki.fotosik.pl/albumy/261623.html

Kolorystka budynku 1 i 2 jest super. Ciekawe jaki nasz budynek będzie miał kolorki? A skrzynki pocztowe na zewnątrz to jakiś koszmar :shock: .
Pozdrawiamy serdecznie
Asia i Krzyś.

walgula

Post autor: walgula »

Witam, fajnie, że są nowe fotki, jak byłem 2 tyg temu, to zaczynali 2 piętro, a teraz powoli ma sie ku końcowi. Miejmy nadzieję, że przed zimą skończą całość i zabiorą się za prace w środku. Pozdro dla przyszłych sąsiadów, a w szczególności 9 klatki.

Awatar użytkownika
magda
Kontakt:

Post autor: magda »

Coraz lepiej, już zaczeli robić trzecie pietro. :D Ciekawa jestem czy skończą zgodnie z terminem.

walgula

wow, to super, mam nadzieje, ze uda im się skończyć w tym roku mury i dach, pozdrawiam

walgula

witojcie, na stronie aa jest nowe zdjatko z 3pieterkiem

Awatar użytkownika
rosnacy

Post autor: rosnacy »

:lol: witam wszystkich z bloku nr 3
Ostatnio zmieniony sobota, 3 listopada 2007, 02:11 przez rosnacy, łącznie zmieniany 1 raz.

walgula

Hejka, Bylem dzis na budowie i musze przyznac, ze jestem milo zaskoczony postepami. Od strony pierwszych i ostatnich klatek zalany jest juz strop na 3 pietrze. Zostaje jeszcze do posawienia i zalania sam srodek. Poza tym zaczynaj juz powoli wstawiac okna w pierwszych klatkach. Pozdrawiam

misiaczki

Post autor: misiaczki »

Cześć,

Mamy pytanie do osób, które są już po aranżacji. Jak wygląda takie spotkanie, czy trzeba być super przygotowanym i mieć projekt zmian?czy wystarczy wiedzieć co byśmy chcieli zrobić, a oni w tym pomagają?Będziemy wdzięczni za odpowiedź, a może ktoś ma mieszkanie 51m i powiększał łazienkę kosztem przedpokoju. Nasz budynek w oczach rośnie!

Pozdrawiamy
Misiaczki

:D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Ramzes

Post autor: Ramzes »

Witam misiaczki:)
Wiec my juz jestemy po aranzacji i mammy mieszkanie 51 m2 i powiekszylismy mieszkanie kosztem przedpooju (zmiescila sie wanna narozna i prysznic tylko pralka jest przeniesiona do kuchni)
a samo spotkanie to ja bylem przygotowany wiedzialem gdzie co ma byc a na spotkaniu tylko ustalalo sie szczegoly tak bylo w moim przypadku nie wiem jak u innych:).

Ale jest ok takze zastanowcie sie co gdzie chcecie miec a Pani wam pomoze i czasami doradzi jak oni to widza i wykonuja:)

P.S.Pieknie rosnie juz okna sa wstawiane ciekawe czy bedzie opcja zalozenia zaluzji zewnetrzych przez wykonawce

Pozdrawiam

black_diablo

Post autor: black_diablo »

:twisted: Witam wszystkich. Bardzo dawno mnie nie było. Ale w koncu kiedyś trzeba coś napisać. Budyneczek rośnie ładnie w górę. Mnie udało się nawet wejść do środka i to na trzecie piętro. Oczywiście wpaniały stróż (czytaj cieć) nic nie zauważył, ponieważ spał sobie w swojej budce. Więc śmiało możecie się wybrać poogladacswoje mieszkanka. Nawet jak nie śpi to i tak niewiele go interesuje co się tam dzieje. Bardziej jest zainteresowany nastolatkami, które tam spacerują. Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu na forum. Paweł. :twisted:

Awatar użytkownika
magda
Kontakt:

Post autor: magda »

Na stronie AA brak aktualnych zdjęć. A szkoda, bo nad klatką 1 i 2 zaczęli już dach. :)
Pozdrawiam

andropow

Post autor: andropow »

Przejezdzalem w sobote i spodobało mi sie to co ujzalem :)
Chyba w ten weekend podjade i zrobie zdjęcia :)

kingag

Post autor: kingag »

czy może ktoś wie czy są jeszcze jakieś wolne mieszkania w budynku nr 3 i ile teraz metr kosztuje o ile jest...

walgula

zadzwon najlepiej do biura alfaaktu i panie ci wszystko powiedza, pozdr

ODPOWIEDZ