Budynki nr 1 i 2
Panowie dajcie znać
Patrzę sobie tak na tego mojego posta i widzę niemal same kobiety. Powoli można powiedzieć, to osiedle to będzie prawdziwe "Lachonarium"
(bez obrazy drogie Panie).

kto ma 57,3 m2
mam pytanie do was a raczej do tych którzy maja własne M o powierzchni 57,3m2 ???
Prosze napiszcie jak rozwiązujecie ulokowanie aneksu kuchennego w naszych mieszkaniach, a jak tą śmieszna garderobe o szerokości 100 cm i głebokości ok150 cm!!! mamy ciągle dylematy z żoną na ich temat.
Czekam na wasze uwagi jak wy to widzicie lub bedziecie rozwiązywać.
Ps. czy wam też pani z Novalocum każe się pospieszyć z wprowadzaniem poprawek, bo wydaje mi się że codziennie mówi co innego?
Prosze napiszcie jak rozwiązujecie ulokowanie aneksu kuchennego w naszych mieszkaniach, a jak tą śmieszna garderobe o szerokości 100 cm i głebokości ok150 cm!!! mamy ciągle dylematy z żoną na ich temat.
Czekam na wasze uwagi jak wy to widzicie lub bedziecie rozwiązywać.
Ps. czy wam też pani z Novalocum każe się pospieszyć z wprowadzaniem poprawek, bo wydaje mi się że codziennie mówi co innego?
Co do aranżacji mieszkania 57,3
Ryniu5: Ja mam mieszkanie 57,3 i troche pozmieniałem ustawienie scianek. Powiększyłem sobie łazienkę z jednej i drugiej strony. Powiększyłem też tą mała garderobę. Wszystko trochę kosztem pokojów, ale nie za dużo. teraz będzie można do tej garderoby wstawić jakąś szafę. I powiększyłem przedpokój.
Do Tellico: Domyślam się, że ten cytat był do mnie więc odpowiem Ci krótko:"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne" - Goethe.
Do Tellico: Domyślam się, że ten cytat był do mnie więc odpowiem Ci krótko:"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne" - Goethe.
alfaakt
Witam,
Razem z chlopakiem kupujemy mieszkanie w pierwszym budynku. Chetnie podzielimy sie spostrzezeniami.
nasz nr gg 2725250
Monika i Gerard
Razem z chlopakiem kupujemy mieszkanie w pierwszym budynku. Chetnie podzielimy sie spostrzezeniami.
nasz nr gg 2725250
Monika i Gerard
-
szybko to buduja...dopiero dziure kopali a tu juz jakies poltora metra scianki stoi! jak nei wiecej...z gory to ciezko okreslic
musze sie nacieszyc widokami bo niedlugo zobacze sciane....ale mimo wszystko zycze przyszym mieszkancom by dobrze im sie mieszkalo w naszych Siechnicach
pozdrawiam przyszlych "sąsiadów" 

Witam,
COOL się pewnie załamie za chwilę, bo oto kolejna kobitka przybywa na osiedle - tzn na forum sie uwidacznia, bo do szczęśliwców (oby) którzy zakupili te kilka.. m2 przyłączyłam sie w czerwcu. Do samych Siechnic dość rzadko jednak zaglądam i to co czytam, że idzie dość sprawnie, napawa optymizmem.
Łaczmy sie w sile
mój gg 2394775
Pozdrawiam
COOL się pewnie załamie za chwilę, bo oto kolejna kobitka przybywa na osiedle - tzn na forum sie uwidacznia, bo do szczęśliwców (oby) którzy zakupili te kilka.. m2 przyłączyłam sie w czerwcu. Do samych Siechnic dość rzadko jednak zaglądam i to co czytam, że idzie dość sprawnie, napawa optymizmem.
Łaczmy sie w sile

Pozdrawiam
Drodzy Sąsiedzi:)
Po pierwsze serdecznie witam nowych sąsiadów, czyli już tradycyjnie Panie
Po drugie chciałbym poinformować posiadających swoje lokum w pierwszym budynku, że do końca października ma być już dach. A dzięki temu od listopada mają ruszyć prace wykończeniowe wewnątrz Naszych salonów. Czyli są szanse, że mieszkania dostaniemy na czas
Pozdrawiam

Po drugie chciałbym poinformować posiadających swoje lokum w pierwszym budynku, że do końca października ma być już dach. A dzięki temu od listopada mają ruszyć prace wykończeniowe wewnątrz Naszych salonów. Czyli są szanse, że mieszkania dostaniemy na czas

Pozdrawiam
Niewiem czy juz wszyscy o tym wiedzą ale ostatnio okazało się że łazienke można łączyć z WC w mieszkaniach M3
Panią z biura cos tkneło i sprawdziła, okazało się że można ( a wcześniej 2 tyg upierała się że niemożna)
Szkoda jeszcze że sobie wymyślili jakąś śmieszną skrzynke umieścić w ścianie między wc i łazienką
A jeśli ktoś ma aktualne zdięcia z budoyw to prosze je opublikować na forum.
można pisać na GG 3717815
pozdrawiam
Panią z biura cos tkneło i sprawdziła, okazało się że można ( a wcześniej 2 tyg upierała się że niemożna)
Szkoda jeszcze że sobie wymyślili jakąś śmieszną skrzynke umieścić w ścianie między wc i łazienką
A jeśli ktoś ma aktualne zdięcia z budoyw to prosze je opublikować na forum.
można pisać na GG 3717815
pozdrawiam

witam sąsiadów, mamy zaklepane m3 na 3 pietrze w pierwszym bloku - widziałem że chłopaki na budowie właśnie ostro ruszyli z naszym piętrem, nawet Pani z biura dzwoni & goni do akceptacji zmian
dostał ktoś może już namiary na modele wyposażenia sanitarnego jakie jest w cenie, może już ktoś oglądał i może się podzielić wrażeniami
gg kontakt 1129008
pozdrawiam
dostał ktoś może już namiary na modele wyposażenia sanitarnego jakie jest w cenie, może już ktoś oglądał i może się podzielić wrażeniami
gg kontakt 1129008
pozdrawiam