Budynki nr 1 i 2

Dyskusje mieszkańców osiedla
COOL
Kontakt:

Panowie dajcie znać

Post autor: COOL »

Patrzę sobie tak na tego mojego posta i widzę niemal same kobiety. Powoli można powiedzieć, to osiedle to będzie prawdziwe "Lachonarium" :shock: (bez obrazy drogie Panie).

tellico

Post autor: tellico »

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain

Awatar użytkownika
ryniu5
Kontakt:

kto ma 57,3 m2

Post autor: ryniu5 »

mam pytanie do was a raczej do tych którzy maja własne M o powierzchni 57,3m2 ???
Prosze napiszcie jak rozwiązujecie ulokowanie aneksu kuchennego w naszych mieszkaniach, a jak tą śmieszna garderobe o szerokości 100 cm i głebokości ok150 cm!!! mamy ciągle dylematy z żoną na ich temat.
Czekam na wasze uwagi jak wy to widzicie lub bedziecie rozwiązywać.

Ps. czy wam też pani z Novalocum każe się pospieszyć z wprowadzaniem poprawek, bo wydaje mi się że codziennie mówi co innego?

Awatar użytkownika
ITI
Kontakt:

Post autor: ITI »

Ja mieszkam na przeciwko i widze jak ci fachowcy układają te pustaki. Wygląda to jakby wogóle nie mieli o tym pojęcia.

Smyrnie raz i układa cegłu na całej lini.

COOL
Kontakt:

Co do aranżacji mieszkania 57,3

Ryniu5: Ja mam mieszkanie 57,3 i troche pozmieniałem ustawienie scianek. Powiększyłem sobie łazienkę z jednej i drugiej strony. Powiększyłem też tą mała garderobę. Wszystko trochę kosztem pokojów, ale nie za dużo. teraz będzie można do tej garderoby wstawić jakąś szafę. I powiększyłem przedpokój.
Do Tellico: Domyślam się, że ten cytat był do mnie więc odpowiem Ci krótko:"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne" - Goethe.

Monika
Kontakt:

alfaakt

Post autor: Monika »

Witam,
Razem z chlopakiem kupujemy mieszkanie w pierwszym budynku. Chetnie podzielimy sie spostrzezeniami.
nasz nr gg 2725250
Monika i Gerard

arenty
Kontakt:

Post autor: arenty »

Witam

Byłem ostatnio na budowie i z tego co widziałem to w pierwszym bloku budują III pietro. Jeśli chodzi o drugi blok to maja wylane fundamenty i stawiają sciany piwnicy.

Ostatnio coś sie chyba wzieli do pracy bo od razu widać efekty.

Pozdrawiam

A.

...:::Ania:::...

Post autor: ...:::Ania:::... »

szybko to buduja...dopiero dziure kopali a tu juz jakies poltora metra scianki stoi! jak nei wiecej...z gory to ciezko okreslic :D musze sie nacieszyc widokami bo niedlugo zobacze sciane....ale mimo wszystko zycze przyszym mieszkancom by dobrze im sie mieszkalo w naszych Siechnicach :) pozdrawiam przyszlych "sąsiadów" :D

Renata
Kontakt:

Post autor: Renata »

Witam,
COOL się pewnie załamie za chwilę, bo oto kolejna kobitka przybywa na osiedle - tzn na forum sie uwidacznia, bo do szczęśliwców (oby) którzy zakupili te kilka.. m2 przyłączyłam sie w czerwcu. Do samych Siechnic dość rzadko jednak zaglądam i to co czytam, że idzie dość sprawnie, napawa optymizmem.
Łaczmy sie w sile :D mój gg 2394775
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sąsiadka

kobitki

Post autor: sąsiadka »

Ale nas dużo :lol: (Kobiet ma się rozumieć)
podaję swoje gg, ja coś to piszcie 9767966.
Kaśka

COOL
Kontakt:

Drodzy Sąsiedzi:)

Po pierwsze serdecznie witam nowych sąsiadów, czyli już tradycyjnie Panie :wink:
Po drugie chciałbym poinformować posiadających swoje lokum w pierwszym budynku, że do końca października ma być już dach. A dzięki temu od listopada mają ruszyć prace wykończeniowe wewnątrz Naszych salonów. Czyli są szanse, że mieszkania dostaniemy na czas :D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ryniu5
Kontakt:

Niewiem czy juz wszyscy o tym wiedzą ale ostatnio okazało się że łazienke można łączyć z WC w mieszkaniach M3
Panią z biura cos tkneło i sprawdziła, okazało się że można ( a wcześniej 2 tyg upierała się że niemożna)
Szkoda jeszcze że sobie wymyślili jakąś śmieszną skrzynke umieścić w ścianie między wc i łazienką

A jeśli ktoś ma aktualne zdięcia z budoyw to prosze je opublikować na forum.
można pisać na GG 3717815
pozdrawiam :lol:

gladston

Post autor: gladston »

witam sąsiadów, mamy zaklepane m3 na 3 pietrze w pierwszym bloku - widziałem że chłopaki na budowie właśnie ostro ruszyli z naszym piętrem, nawet Pani z biura dzwoni & goni do akceptacji zmian
dostał ktoś może już namiary na modele wyposażenia sanitarnego jakie jest w cenie, może już ktoś oglądał i może się podzielić wrażeniami

gg kontakt 1129008
pozdrawiam

Awatar użytkownika
ryniu5
Kontakt:

Z tego co się dowiedziałem to mieli organizować PRZETARGI (trzeba czytać jako groszowe sprawy kiedy zrezygnujemy z któregoś z elemętu) na całą armature sanitarną i reszte.
No przecież zafundowali nam do łazienki wanne blaszaną emaliowaną - wypas co? ... prawie jak koło :P

ODPOWIEDZ