dlatego mam pytanie odnośnie tego jakie kremy przeciwzmarszczkowe są przez was używane, co możecie polecić?
 dlatego mam pytanie odnośnie tego jakie kremy przeciwzmarszczkowe są przez was używane, co możecie polecić?zatrzymać starzenie sie!
zatrzymać starzenie sie!
hej!  stety niestety jestem osobą bardzo wrażliwą w temacie urody, zawsze lubię wyglądać dobrze i lepiej niż koleżanki  dlatego mam pytanie odnośnie tego jakie kremy przeciwzmarszczkowe są przez was używane, co możecie polecić?
 dlatego mam pytanie odnośnie tego jakie kremy przeciwzmarszczkowe są przez was używane, co możecie polecić?

dlatego mam pytanie odnośnie tego jakie kremy przeciwzmarszczkowe są przez was używane, co możecie polecić?Re: zatrzymać starzenie sie!
Jest ponoć jakaś taka substancja DHEA, czy coś takiego, która bardzo spowalnia procesy starzenia.

Re: zatrzymać starzenie sie!
Czasem nie da się powstrzymać procesów starzenia i ciężko się domowymi sposobami sobie z tym poradzić. Jest teraz sporo zabiegów modelujących twarz. Np w Centrum Estetyki Medycznej w Tychach http://cemkierach.pl/ można wykonać między innymi fotoodmładzanie twarzy czy modelowanie. Zabiegi są bezpieczne i bezbolesne. Ja się zdecydowałam i od razu czuję większy komfort  Wyglądam o kilka lat młodziej i czuję się młodsza
 Wyglądam o kilka lat młodziej i czuję się młodsza 

Zatrzymanie starzenia wcale nie jest takie proste, ale po co na siłę zatrzymywać czas? Czasem wystarczy dobrze dobrać garderobę - jeśli tego macie dylematy jaka sukienkę wybrać polecam lekturę tego artykułu: http://eu-eu.eu/sukienki-asymetryczne-bombki-kopertowe-czy-dla-puszystych-popularne-fasony-sukienek/  - ja dowiedziałam się, że do mojej figury sprawdzi się sukienka kopertowa.

Niestety ciężko zatrzymać ten proces.

Moze w przyszlosci ktos cos na to poradzi.