Prezent dla cioci
Prezent dla cioci
Szukam fajnego prezentu dla cioci, która bardzo lubi ubrania wyprodukowane w Polsce. Znalazłam ciekawy e-sklep polskiego producenta -https://amstyl.pl/pl/c/SPODNICE/53. Znacie? Trochę się obawiam ryzykować, jednak zakupy przez internet to nie jest lekka sprawa. Ale może akurat ktoś z Was korzystał? 

Re: Prezent dla cioci
Jeżeli ciocia lubi polskich producentów to zajrzyj do marki Manzana pl. To dopiero są ładne i niedrogie ubrania i to dobrej jakości, no wiadomo, że nasze krajowe to jakość zawsze jest pierwsza klasa, a w dodatku można od razu dopasować sobie też torebkę z ich kolekcji.

Zależy jaki ma gust...

Moja ciotka ma psa i tego kudłacza wprost uwielbia. Oprócz prezentu dla niej - jakaś jedwabna apaszka - prezent stanowiła też karma dla psa Royal Canin - to taka z tych lepszych, dopasowana do jej psa. UCieszyłą się jak nie wiem  Chociaz trochę nie byliśmy pewni czy sie nie obrazi jednak.
 Chociaz trochę nie byliśmy pewni czy sie nie obrazi jednak.

Chociaz trochę nie byliśmy pewni czy sie nie obrazi jednak.
 Chociaz trochę nie byliśmy pewni czy sie nie obrazi jednak.Re: Prezent dla cioci
ciocia ma jeść karmę dla psla royal ?  pojechany prezent
  pojechany prezent

pojechany prezent
  pojechany prezentRe: Prezent dla cioci
U nas w rodzinie to najczęściej  biżuterię dajemy sobie w prezencie:) ta kolekcja bardzo nam przypadła do gustu https://www.apart.pl/kolekcje/kolekcja-kolory

Biżuteria będzie zawsze aktualnym prezentem  

Książka jest zawsze dobrym prezentem, możesz na przykład kupić jej coś o Czubaszek

Myślę, że książka to zawsze jest najlepszy prezent.

- 
				Bolesław40
To prawda, kup jej jakiś dobry kryminał 

Na wakacje Apart zrobił dużo przecen na biżuterię i można w tym czasie zrobić fajne prezenty.

Daj jej perfumy

Cioci na imieniny ostatnio wziąłem bony podarunkowe Giftmall na zakupy w Allegro na 200 zł.

Dla mnie  chyba najlepszą opcją sa prezenty praktyczne, mojej cioci kupiłam fajną suszarko-lokówkę babyliss exclusive na urdziny, bardzo jej się spodobała i wiem że często nia układa włosy, a to sprzet super prosty w obsłudze, mozna łatwo wymodelować fryzurę i nadać włosom ładny kształt