Sklep z odzieżą skórzaną
Re: Sklep z odzieżą skórzaną
Czy w skórzanych kurtkach jest ciepło? Chciałabym sobie kupić taką na wiosne i jesień ale się obawiam.
znacie może portal eastend? z ciuchami i butami? ceny sa znacznie niższe ale zastanawiam sie nad rzetelnoscia tego serwisu.. jak sadzicie, te komentarze o eastend sa prawdziwe? jak ktos moze je zweryfikowac to bede wdzieczny
-
Ja mam wiosenną kurtkę ze skóry ekologicznej i jest mi w niej bardzo ciepło. Nie wiem jednak jak jest w prawdziwej skórze.karoo1 pisze:Czy w skórzanych kurtkach jest ciepło? Chciałabym sobie kupić taką na wiosne i jesień ale się obawiam.
Nie kojarzę w Siechnicach takiego sklepu stacjonarnego, natomiast z internetowych sklepów z galanterią skórzaną znam głównie supergalanteria.pl, który jak dla mnie jest numerem jeden pod względem stosunku asortyment:ceny:jakość obsługi.
Ja bardzo lubię hippisowski trend, spodnie dzwony, buty na koturnach, tuniki. Ostatnio oglądałam jaki był styl lat 70 w serwisie feef.pl i aż przyszła mi ochota, żeby tej wiosny poczuć się tak jak dzieci kwiaty.
Skórzane kurtki znajdziesz w sklepie sklep.mally.co http://sklep.mally.co/kategoria-produktu/kurtki/ Duży wybór, wysoka jakość i dobra cena. Przesyłka błyskawiczna i bez problemu. Sama nie dawno kupiłam sobie kurtkę taką na wiosnę, tylko że ja wybrałam zamszową.