obserwatorgminny pisze:Jak mówił Gustlik z pancernych- lufa w krzokach- panowie
ps. pokrzyw- jak możesz, to zmniejsz rozdzielczość obrazków do 800x600- nie wszyscy mają 24Mbity downloadu
obserwatorgminny pisze:Jak mówił Gustlik z pancernych- lufa w krzokach- panowie
Panie Dante jak na razie, to Pan kompetencją nie zabłysnął na tym forum.Dante pisze:jak widać co niektórzy to nawet przeczytać dokumentu nie umieją i dalej wiedzą lepiej ...
akurat ty jesteś najmniej kompetentną osobą do wypowiadania się na temat tego co miało być a co jest, a czego nie ma...
To wklejaj takie linki "łebski" człowieczku, bo widać tylko ty inteligentny - a wkoło albo niekompetencja albo "nieinteligencja", która mogła by coś jeszcze schrzanić...Dante pisze:INTELIGENCIE, przynajmniej umiem czytać umowy ze zrozumieniem i wiem co kupuję.
Zastanawia mnie jedno...
Skoro planujesz zbyć swoje mieszkanie, to gratuluję "INTELIGENCJI", bo póki co to w internecie pojawiają się ogłoszenia sprzedaży mieszkań na osiedlu, które pod niebiosa wychwalają zalety tej inwestycji...
Może zaczniecie też linki do tych ogłoszeń wstawiać? No chyba że są równi i równiejsi, a może to po prostu prawda co piszą inni w ogłoszeniach...
Ciekawe co na to sąsiedzi...
a co sprzedaż rubinowego wam nie idzie że musicie w taki sposób działać?nathaniel pisze: Przeżywałem gehennę parkowania przez 10lat wracania z pracy późnym wieczorem. Myślałem że teraz osiedla projektują z myślą o posiadających samochód. Widać myliłem sie, nie mówiąc już o innych defektach budynków jak zalane piwnice. W moim starym domu zbudowanym w latach 80tych piwnica też była i wyobrazcie sobie nie była zalewana! Widocznie miałem farta. A może warunki klimatyczne sie zmieniły. Tak na pewno! My kupiliśmy mieszkanie na osiedlu rubinowym, mam nadzieję że chociaż tam wszystko będzie ok. Pozdrawiam wszystkich zielonopagórkowcow!