Niom, może mi się tak wydaje. A co do wycieczki... Ale może lepiej nie...ŁoBuziak pisze:Szczerze.. to az tak bardzo nie ma co zwiedzac Proponuje wycieczke do lasu ale mozna sie zgubic (nie wiem byc moze ja taka zdolna).Ja tam wrogo nastawiona nie jestem do nikogo Fajnie, ze nowi ludzie sie do nas sprowadzaja. A Ci co sa zniecheceni to chyba zadkosc, albo poprostu tylko tak Ci sie wydjeMoje spostrzeżenia a propos tematu wątku to... jakaś niechęć, może nie tak bardzo okazywana, ale jednak, do tzw. ludności napływowej,
PS
Sorry Orion - to sie wiecej nie powtorzy
starzy siechniczanie a nowi siechniczanie
-
- Kontakt:
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Orion pisze:To już kompletny offtopic .
Od dłuższego czasu nie znajduję tutaj postów w jakimś związku z tematem. Proponuję założyć osobny wątek: "Wszystko o: Przemek(EVO). Dla fanów i nie tylko".
Przemek, bez urazy - mam do Ciebie wiele sympatii, ale powstaje bałagan na forum
Spoko Orion nie mam żadnej urazy ehhehe, a dzieki za wyrazy sympatii heheh
Re: starzy siechniczanie a nowi siechniczanie
Witam
A jak ja za niecałe dwa miesiące będę mieszkanką prawocina to co wtedy ;o ;d (wsiowa z miasta będzie miała przechlapane)
A teraz tak całkiem poważnie, bo nawet w gminie za dużo się nie można dowiedzieć czy Prawocin należy do siechnicy i jest to teraz ul. Prawocińska ? bo już różne rzeczy słszałam ; o
serdecznie pozdrawiam
A jak ja za niecałe dwa miesiące będę mieszkanką prawocina to co wtedy ;o ;d (wsiowa z miasta będzie miała przechlapane)
A teraz tak całkiem poważnie, bo nawet w gminie za dużo się nie można dowiedzieć czy Prawocin należy do siechnicy i jest to teraz ul. Prawocińska ? bo już różne rzeczy słszałam ; o
serdecznie pozdrawiam
Tak, Prawocin został połknięty przez Siechnice, jest tylko ulica Prawocińska.
Wielkie dzięki
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
kotlet odgrzany, ale miły przypomniały sie dawne posty pisane jakiś czas temu
no i jak to było miedzy nowymi a starymi mieszkańcami ale integracji jak nie było dotąd to nie ma ;(
trzeba to zmienić
no i jak to było miedzy nowymi a starymi mieszkańcami ale integracji jak nie było dotąd to nie ma ;(
trzeba to zmienić
-
- Kontakt:
Integracji, wzajemnemu zrozumieniu i pomocy sąsiedzkiej mocno sprzyjają obecne warunki atmosferyczne.
Nasza gmina - w trosce o rozwój integracji - nie chce niczego zepsuć i dlatego nie ingeruje w warunki na drogach lokalnych.
Nasza gmina - w trosce o rozwój integracji - nie chce niczego zepsuć i dlatego nie ingeruje w warunki na drogach lokalnych.
To jest właśnie świetna sprawa. Człowiek ma okazję pogadać z sąsiadem, poprosic o pomoc w wypchnięciu auta, pomóc wypchnać inny samochód i tak dalej
Pługom i piaskarkom mówimy jednogłośnie, bezapelacyjnie NIE!!
Ciekaw jestem ile jutro bede jechał do pracy autobusem
Pługom i piaskarkom mówimy jednogłośnie, bezapelacyjnie NIE!!
Ciekaw jestem ile jutro bede jechał do pracy autobusem
No i po integracji, uliczki osiedlowe odśnieżone, i co teraz?
-
znowu napada i integracji nie będzie końca aż do wiosnythermitt pisze:No i po integracji, uliczki osiedlowe odśnieżone, i co teraz?
a nawiązując do tej integracji widziałam w poprzednią niedzielę coś, co mi się bardzo spodobało. W godzinach wieczornych na parkingach i we wszelkich miejscach, gdzie ludzie parkują zebrało się mnóstwo osób, każdy przygotowywał swój pojazd do poniedziałkowego wyjazdu. Ludzie sobie pomagali, pożyczali łopaty, żeby odkopać pojazd, żartowali, śmiali się, rozmawiali. Ogólnie wyglądało to jakby wszyscy umówili się na wspólne odśnieżanie. Bardzo fajna atmosfera
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
i to się chwali... ot taka nasza polska mentalność