Sport w Siechnicach
Sport w Siechnicach
Witam widze ze nie ma tematu -sport- wiec cos napisze
teraz gdy mamy hale jest super,mamy koszykarki w 1 lidze szkola teraz odnosi suksecy w sporcie a tak wogule to w siechncach jest kilka biosk do kosza najlepsze jest na osiedlu najlepsi z siechic tam graja zapraszam tam latem zagramy jakis basket
pozdro
teraz gdy mamy hale jest super,mamy koszykarki w 1 lidze szkola teraz odnosi suksecy w sporcie a tak wogule to w siechncach jest kilka biosk do kosza najlepsze jest na osiedlu najlepsi z siechic tam graja zapraszam tam latem zagramy jakis basket
pozdro
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Turniej taki mozna by było zrobić, inicjatywa raczej nie wyjdzie od Energetyka bo o nią ciężko moze dakl podejmiesz sie takiego trudu i coś wyjdzie, lub moze ktoś z mieszkanców, warto propagowac sport w Siechnicach niech kazdy napisze jakie sporty uprawia, z jakimi wynikami i jeżeli byłoby dobrze to można robić tego typu imprezy jak np.:SNC BATTLEGROUND 2006(nie to, że sie chwalę), wszystko można trzeba tylko chcieć coś zrobić a nie czekac na kogoś, więc zapraszam do działania..dakl pisze:a może by tak w nieśmiertelną piłeczkę pograć z okazji Dnia Siechnic.
wydaje mi się, iż inicjatywa powinna wyjść od Energetyka Siechnice,i myślę tu o turnieju piątek piłkarskich np. na boisku Szkoły Podstawowej.

- Przemek(EVO)
- Kontakt:
No Edi powiem ci, że z tym pytaniem sie troche spóźniłeś, streetball sie odbył 17 czerwca, i były naprawdę mocne ekipy. Mimo tego, że sie odbył planuje zrobić kolejny, jak nie w tym roku to moze w przyszlym, a to ze wzgledu na to, że ludzie byli zadowoleni tutaj masz odnosnik fakt juz nieaktualny http://streetball.siechnice.com.pl ogloszenia byly rowniez w portalu speedballing.pl, powstaje rowniez mixtape z tej imprezy a pare zdjec mam wiec moge ci przesłać. Pozdro.
kort tenisowy
Witam. Jestem nowym mieszkańcem i tak w sumie, to nie miałam czasu jeszcze dobrze się rozejrzeć, ale dotarłam swego czasu w okolice gimnazjum. Są tam korty tenisowe, czy ktoś może wie czy można z nich korzystać i na jakich warunkach, albo chociaz gdzie zasięgnąć informacji na ten temat??
z góry dziękuje za pomoc
Pozdrowionka
Ania
z góry dziękuje za pomoc
Pozdrowionka
Ania
-
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Widze ze wszyscy tu obecni interesuja sie koszykowka.. A ja np. chcialabym kiedys wziasc udzial w splywie kajakowym, szkoda tylko ze jak sa organizowane jakies splywy to tylko wewnatrz gimnazjum i nikt spoza nie moze wziasc w tym udzialu. Nie mialam jeszcze okazji wziasc udzialu w streetball'u
(nie chodzi mi o gre, ale o kibicowanie). ALe takie akcje mi sie podobaja 

- Przemek(EVO)
- Kontakt: