krzesełko do karmienia - Chicco Poly Magic sprzedam

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
azf

krzesełko do karmienia - Chicco Poly Magic sprzedam

Post autor: azf »

Rewelacyjne krzesełko do karmienia znanej włoskiej marki Chicco model POLLY MAGIC przeznaczone dla dzieci od już urodzenia do około 3 roku życia.

Krzesełko ma ślady standardowego użytkowego - nie uniknie się zwłaszcza przy rozszerzaniu diety lub nauce samodzielnego karmienia, ale stan jest bardzo dobry.

Ale jest super i polecam wszystkim, zwłaszcza niejadkom lub uciekinierom, ale nie tylko - dzięki niemu dziecko mogło być przy mnie w kuchni podczas gotowania czy zmywania, a ja nie musiałam się schylać (tak jak jest w tych niskich leżaczkach). Przesuwa się prosto - ma kółeczka. Idealne, gdy spieszysz się - dzidzia nie ucieka Ci, gdy podajesz leki - wszystko masz pod ręką, a nauka samodzielnego jedzenia to bajka - stawiam krzesełko na środku kuchni albo pokoju (byle dywanów nie było) i maluch jest w siódmym niebie! Sprawdza się również na grillu w ogrodzie lub przy stole w rodzinnym gronie lub gdy przyjdą goście - Malec uczy si ę od małego kultury i zachowania przy stole, nie rozleje gorącej herbaty i takie tam.

Poza tym służy jako stolik - moja córcia rysowała, czytała, klocki układała - potrafiła godzinami siedzieć przy krzesełku. Lepiłyśmy pierożki na tacce i robiłyśmy inne eksperymenty z jedzeniem.

Osoby zainteresowane proszę o wysłanie wiadomości na priv

W wyposażeniu standardowym:
- wysokość krzesełka regulowana w 6 pozycjach
- oparcie regulowane w trzech pozycjach
- 5-punktowe pasy bezpieczeństwa z możliwością regulowania
- regulowana odległość blatu w trzech pozycjach
- zdejmowana tacka
- materacyk redukcyjny podtrzymuje dziecko w odpowiedniej pozycji
- pałąk z zabawkami
- duży i praktyczny kosz
- po złożeniu krzesełko zajmuje bardzo mało miejsca
0m+ Dla dzieci od urodzenia do 6 miesiąca życia może być używane jako leżaczek, istnieje możliwość włożenia materacyka redukcyjnego zapewniającemu dziecku wygodę i bezpieczeństwo; wyposażone jest w zabawki.

6m+ dla dzieci w przedziale wiekowym 6-12 miesięcy można je przekształcić w tradycyjne krzesełko do karmienia.

12m+ dla dzieci od 1 roku do 3 lat można je przekształcić w krzesło tak, aby dziecko mogło siedziec przy stole z rodziną bezpiecznie i wygodnie
Załączniki
zdjęcie ze strony internetowej - część akcesoriów mam już schowane i wywiezione, jak będzie trzeba, podeślę, ale można obejrzeć na żywo.
zdjęcie ze strony internetowej - część akcesoriów mam już schowane i wywiezione, jak będzie trzeba, podeślę, ale można obejrzeć na żywo.
607909099A.jpg (26.44 KiB) Przejrzano 2157 razy

ODPOWIEDZ