musisz się za każdym razem z kierowcą dogadać, powiedz tylko, że bez rachunku, ale to dopiero kierowcy, ja ostatnio za 30 zł dojechałem ... a było to w nocy ...
Jedne z lepszych stawek od kilometra przy dość niskiej opłacie startowej mają w Royal Taxi. Polecam. Możliwość płatności kartą, taniej przy zamówieniu telefonicznym.
30zł za kurs i moge Was wozić pt/sb i sb/nd od 21 (auto osobowe) "Linia nocna" (bus 8+1) 13zl za głowe każdy odwieziony pod dom. Dla stałych klientów rabaty. Możliwość rezerwacji auta na konkretną godzine.
Posiadam odpowiednie uprawnienia do przewozu osób. TO NIE JEST TAXI!
A co sądzicie o specjalnych aplikacjach, za pomocą których można zamówić taksówkę bez konieczności dzwonienia po nią? W Łodzi, Warszawie i jeszcze kilku innych miastach jest firma Taxi 800 400 400, która posiada taką aplikację. Moim zdaniem to świetny pomysł - znacząco ułatwia życie i powoduje, że nie trzeba szukać nigdzie numeru. Na stronie http://etaxi.net.pl/ można poczytać o aplikacji więcej.
iTaxi u nas się sprawdziło za każdym razem.
Zazwyczaj taxi podjeżdża w ciągu 5 minut, punktualnie.
Stawka na poziomie, dobre auto, płatność kartą, korpo sprawdzona.
I w zasadzie nic więcej mnie tutaj nie interesuje.
Inkub pisze:30zł za kurs i moge Was wozić pt/sb i sb/nd od 21 (auto osobowe) "Linia nocna" (bus 8+1) 13zl za głowe każdy odwieziony pod dom. Dla stałych klientów rabaty. Możliwość rezerwacji auta na konkretną godzine.
Posiadam odpowiednie uprawnienia do przewozu osób. TO NIE JEST TAXI!