Witam, bardzo proszę o pomoc w poniższym temacie (i z góry przepraszam, jeśli podobny się pojawił, jestem tu zupełnie nowa):
zastanawiam się nad zamieszkaniem w Siechnicach, problem w tym, że w upatrzonym przeze mnie miejscu (na terenie całego osiedla) ma być podłączony internet i tv kablowa z "Grawitacji.pl". Nie znam operatora, więc poszperałam trochę w necie i znalazłam SAME negatywne opinie. Są jednak sprzed kilku lat (najświeższe, które znalazłam to 2008r.). Czy ktoś może miał/ma do czynienia z tym operatorem i mógłby mi powiedzieć czy naprawdę współpraca przebiega tak źle, a prędkość z umowy nie jest dostarczana? Z Internetu korzystam dużo z racji pracy, potrzebuję łącza min. 6 MG, nie chciałabym bawić się w reklamacje i niekompetencje pracowników (a to wynika z wszystkich opinii, które znalazłam). Może coś się w tej kwestii zmieniło na plus? Jeśli chodzi o zmianę operatora, to trzeba by "skrzyknąć" całą wspólnotę, która dopiero się tworzy, poza tym nie jest pewne cz TP lub dialog będą się chciały tam podłączać. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, wiadomo jakie mamy obecnie ceny za wszystko, więc jeśli można uniknąć "użerania się " z czymś to warto wiedzieć wcześniej czy to robić czy warto, czy może wszsytko już jest w porządku?
Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów:)
Internet z "Generacji.pl"
Re: Internet z "Generacji.pl"
Witam ponownie, do mojego zapytania wkradł się błąd - chodzi oczywiście o "generację.pl", jak w tytule, mój post ma dużo odsłon, czy naprawdę nikt nie miał ostatnio do czynienia z tą firmą?
Witam
Mam łącze z Generacji od ponad roku i nie narzekam na jakość usług, choć tak naprawdę nic oprócz podpisania umowy i zmiany nr IP nie musiałem tfu tfu załatwiać
Mam łącze z Generacji od ponad roku i nie narzekam na jakość usług, choć tak naprawdę nic oprócz podpisania umowy i zmiany nr IP nie musiałem tfu tfu załatwiać

Korzystam z ich łącza już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Nie było żadnego problemu przy instalacji i papierologii z nią związanej, była chyba tylko raz jedna (godzinna) przerwa w dostawie neta. Miałam od nich internet również we Wrocławiu, jakieś 10 lat temu i wtedy nic się u mnie nie działo, chociaż znam tę przesławną antystronę o nich.