wszyscy pytaja o dojazdy,wystarczy sprawdzic rozkład naszych autobusów, 501 najpozniej jedzie o 22.30 w dni wolne o 23.30
901- jedzie o 23.10
chyba ze radio taxi tata i o kazdej porze sie dojedzie;)
ja ostatnio słyszałam rozmowę kierowcy z kanarem w 901 , i mówili, że będą niedługo wprowadzać nocne, do godziny 2 w nocy (lepsze to niż nic) i jakaś zmiana w rozkładzie na wakacje ma być. pożyjemy, zobaczymy
Stało się! Od 1 lipca są autobusy nocne, czytaj TUTAJ
Autobus 900L odjeżdża spod Galerii Dominikańskiej o godz. 0:30 (rozkład 1) a z Siechnic (Osiedle) do Wrocławia o godz. 1:07 (rozkład 2)
W dni robocze tylko w wakacje (od 24.VI do 3.IX.2006 r.), ale w dni wolne przez cały rok!
Wrrr.... dlaczego nie wiedzialem o tym własnie 1 lipca kiedy to musiałem gonić o kuli, na ostatnią 501 i końcówka koncertu Satrianiego mi umknęła. Ale fakt faktem lepszy taki, niż zaden choć godzina do du%$#.
Mogliby dorzucic jeszcze jakis autobus np. o 3.00 albo 3.30
Impreza ledwo sie rozkreca a tu juz trzeba biec na autobus o godz. 0.30 - chociaz lepsze to niz nic...
ŁoBuziak pisze:Mogliby dorzucic jeszcze jakis autobus np. o 3.00 albo 3.30
Impreza ledwo sie rozkreca a tu juz trzeba biec na autobus o godz. 0.30 - chociaz lepsze to niz nic...
Zamawiaj te zawsze tansze nielegalne.... np. szachownice albo cos w tym styluj... ja jechalem kiedys z centrum Solnego na bielany o 2 w nocy gdzies za 20-25zl i to w niedziele.... wiec zobacz sobie ile to jest i policz mniej wiecej