Nasze drogie drogi
Nasze drogie drogi
Czy ktoś może wie jak długo zamknięta będzie droga w kierunku Żernik? A może będzie remont kapitalny tej drogi? Ale się rozpędziłem z tym remontem.Przepraszam. 

Re: Nasze drogie drogi
no właśnie koledzy i koleżanki co tam się dzieje byłem dzisiaj i powiem ze ta sytułacja utrudnia nam życie i dojazd .
-
Droga zamknięta jest od zeszłego piątku.
Przejeżdżam tamtędy codziennie i ani razu jeszcze nie widziałam ekipy remontującej. Widać tak się kwapią na naprawę nawierzchni zresztą jak w każdym miejscu.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości bo podejrzewam że się przyda.
Przejeżdżam tamtędy codziennie i ani razu jeszcze nie widziałam ekipy remontującej. Widać tak się kwapią na naprawę nawierzchni zresztą jak w każdym miejscu.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości bo podejrzewam że się przyda.
Oj mi cierpliwość jest potrzebna! codziennie tą drogą jeżdżę do pracy, a tu bach...zamknięta, żadnych objazdów (niby do Żernik przez Iwiny - ale gdzie objazd?!), nie znam objazdów, bo mieszkam od niedawna, a pozatym tą drogą najszybciej mi było jechać do Żernik?jestem trochę załamana tym remontem, nawet niewiadomo kiedy sie rozpocznie. no masakra
-
- Kontakt:
Proponuję bombardować pytaniami starostwo powiatowe, zarządcę drogi.
Zamknięcie drogi jest wygodne jedynie dla urzędników powiatu - starostwo unika w ten sposób kłopotów i wypłaty odszkodowań za uszkodzenia samochodów.
Może wypowiedzą się w tej sprawie nasi radni z Rady Powiatu, pani Barbara Kosterska i pan Zbigniew Sieja?
Czy powiat planuje odbudowę tej drogi (zwykłe łatanie dziur tu nic nie da) jeszcze przed Euro 2012?
Zamknięcie drogi jest wygodne jedynie dla urzędników powiatu - starostwo unika w ten sposób kłopotów i wypłaty odszkodowań za uszkodzenia samochodów.
Może wypowiedzą się w tej sprawie nasi radni z Rady Powiatu, pani Barbara Kosterska i pan Zbigniew Sieja?
Czy powiat planuje odbudowę tej drogi (zwykłe łatanie dziur tu nic nie da) jeszcze przed Euro 2012?
drogi pewnie przez pare lat obstawiam 2 nie bedzie ostatnio nawet policja wstawiała mandaty jak ktoś przejechał tą drogą do pracy bo ma bliżej paranoja
Z tą drogą to masakra, jeżdżę tamtędy codziennie do pracy(a raczej jeźdzłam), stoi tam Straż Gminna, i kontroluje - nie wiem w jakich godzinach! Masakra...a czy wogóle jest zamiar, żeby ją remontować, bo od tygodnia jest zamknięta, i dalej nic tam się nie dzieje?hmmm