No logo już mam, ale plakatu jeszcze nie. Robi sięFilip Ides pisze:wocash - jeśli masz już logo mniej więcej na gotowo to możnaby wlepić je na plakaty ogłoszeniowe i wrzucić je tutaj jako załącznik
Nie wiem, czy można to już zaprezentować, ale co tam - od czegoś trzeba zacząć. Oto link. Zapraszam oczywiście do lajkowania i do deklarowania uczestnictwa w wydarzeniach. Potem jakoś uzgodnimy kwestię administrowania tą stroną. No i trzeba będzie na pewno dodać URL na plakat.Filip Ides pisze: I myślę że warto już założyć profil na fejsbuku (kto potrafi?) będzie łatwiej się ogłaszać i komunikować.
Pełna zgodaFilip Ides pisze:co do porannej godziny naszego niedzielnego biegania - wyczytałem że teoretycznie rano jest najlepiej bo większość ważnych biegów zaczyna się około 9.00, organizm się więc przyzwyczaja że zawsze na tę godzinę ma być gotowy do wzmożonego wysiłku...
Spoko, to fajny pomysł pognać w tamtą stronę.Filip Ides pisze:pokażecie nam w niedzielę tę trasę którą zachwalaliście: obwodnicą w stronę Odry?
A dzięki, na podstawie tego czasu wypełniłem sobie teraz kalkulator McMillana (link) i aż się wystraszyłem, jakie mi potencjalne czasy pokazał na dłuższych dystansach. Nic tylko trenować, żeby je osiągnąć.Filip Ides pisze:ps. gratuluję sukcesu na Ósemce!
Pozdrawiam