MARCOJM - UWAGA NA GOŚCIA!!!!
MARCOJM - UWAGA NA GOŚCIA!!!!
Czy słyszeliście o firmie MARCOJM z ul. Świerczewskiego z Siechnic?. Gość zajmuje się wykonawstwem mebli na zamówienie, kilka słów o nim.... prawdziwy czarodziej, na początku wszystko ładnie pięknie, pełen profesjonalizm, przyjeżdża z komputerkiem i czaruje, po jakimś czasie od podpisania umowy i oczywiście po pobraniu zaliczki przyjeżdża montować meble....wszystko jest w trakcie montażu więc nie ma możliwości jakiejś reakcji, zostawia robotę na jakimś etapie i znika! Człowiek zostaje z niedokończoną robotą i z rzeczami spakowanymi w kartonach zamiast w nowych mebelkach za które zapłacił...można zapomnieć o jakiejkolwiek możliwości kontaktu z gościem, trzy numery telefonu i wszystkie wyłączone, koczowanie pod jego warsztatem też nie ma sensu bo pojawiają się tam tylko (raz na milion lat – tak jak komety na niebie:P) jego pracownicy którzy „nic nie wiedzą, i nie wiedzą kiedy będzie szef”. Jak już szefa się jakimś cudem złapie to słyszy się : „ tak tak ja wszystko wiem, jutro z rana jestem i nie wychodzę póki nie skończe”, na drugi dzień gościa nie ma, telefon oczywiście wyłączony. Kilka słów o jakości: krzywizny, uszkodzenia, kanty jak ciosane siekierą, ja lepiej bym to zrobił. Efekt? Mam niedokończone totalnie spartaczone meble, które nadają się jedynie na podpałkę, wypada je wywalić i zamówić nowe. Na szczęście mam umowę, liczę na pomoc sądu.
PRZESTRZEGAM NIE ZAMAWIAJCIE U NIEGO NIC!!!!
Pozdrawiam uczciwych wykonawców, może któryś się podejmie???
PRZESTRZEGAM NIE ZAMAWIAJCIE U NIEGO NIC!!!!
Pozdrawiam uczciwych wykonawców, może któryś się podejmie???
Re: MARCOJM - UWAGA NA GO?CIA!!!!
jest 23 marzec 2009 roku a post nadal istnieje pomimo ze sprawa jest zakonczona od czterech miesiecy włacznie z odszkodowaniem finansowym ale na sprostowanie lub skasowanie tej opini juz pana nie stac choć wie pan z e jest to jednostkowa sprawa wynikła raczej z winy moich pracowników po moja nieobecnosc .Nie jest pan nawet moim zleceniodawcą tylko Pana mama ale internet jest stwożony właśnie dla takich osób które potrawia tylko oczerniać i ubarwiać sytuacje według własnego widzimisie nie ponoszac zadnych konsekwecji.Mam nadzieje ze na Pana stacji paliwowej zawsze będzie wszystko panu grało bo gdyby mial pan coś w życiu stwożyc a nie tylko byc posrednikiem do zbijania kasy to być może czasami też by sie panu zdażył błąd za który zapłaciłby pan taką samą opinią na swój temat
-
- Kontakt:
sprostowania
Internet jest dla wszystkich.edije pisze:internet jest stwożony właśnie dla takich osób które potrawia tylko oczerniać i ubarwiać sytuacje według własnego widzimisie nie ponoszac zadnych konsekwecji.
Sprostowanie powinien zamieścić Pan, bo Pan ma w tym interes - i swoim postem właśnie Pan to zrobił.
Można było też wystąpić do admina forum z prośbą o skasowanie posta, jeśli był nieprawdziwy lub krzywdzący.
Nie jest prawdą, że w Internecie można oczerniać bez żadnych konsekwencji.
Anonimowość jest iluzoryczna, w razie konieczności dość łatwo można ustalić personalia piszącego. Jeżeli uważa się Pan za osobę pomówioną lub oczernioną, może Pan wstąpić na drogę sądową. Na żądanie policji, prokuratury lub sądu, admin udzieli wszelkich niezbędnych informacji o użytkowniku.
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Re: MARCOJM - UWAGA NA GOŚCIA!!!!
Proste...aczkolwiek uwazam, że sprostowanie lub choby odpowiedz na post "oskarżonego" powinien napisac autor tematu.
szkoda że tak późno dotarłem do forum!!! wiele złych rzeczy mógłbym napisać o właścicielu firmy. JEDNYM SŁOWEM OSZUST!
MARCJOM - OSZUKANI
Szukam osób oszukanych przez firmę Mariusza J. Marcjom lub przez niego osobiście
Też miałem z nim do czynienia wykręcił mnie na parę tysięcy i zostawił kupę problemów.
Uwaga na niego dalej...
Nic się nie nauczył.
Uwaga na niego dalej...
Nic się nie nauczył.