Festyn 2009r - jak było ?????
Festyn 2009r - jak było ?????
Witam i pozdrawiam
Co Wam się podobało a co nie na tegorocznym festynie
Czy organizowanie takich imprez ma sens
Pozdrawiam
Co Wam się podobało a co nie na tegorocznym festynie
Czy organizowanie takich imprez ma sens
Pozdrawiam
Re: Festyn 2009r - jak było ?????
A ja miałam iść, ale mi się pomerdało, że jest w niedzielę i już było pusto i po wszystkim.
Ale planowałam pójść z dzidziusiem.
Ale planowałam pójść z dzidziusiem.
-
chyba najgorszy ze wszystkich jakie przeżyłam
No właśnie
Ciekaw byłem ilu osobom (użytkownikom tego forum) nie podobała się organizacja tegorocznej zabawy?????
Oprawa muzyczna - moim zdaniem totalne dno
Atrakcje dla dzieci - masakra (szczególnie ring bokserski przez nikogo nie pilnowany i mniejsze dzieci były terroryzowane i wypychane z kolejki przez dzieci starsze )
Kulinaria - piwo 0,4 za 5zł doprowadziło do oblężenia "Żabki" i innych sklepów z napojami wyskokowymi (pewnie i tak takie oblężenie by było )
I pewnie wiele innych......
Pozdrawiam
Ciekaw byłem ilu osobom (użytkownikom tego forum) nie podobała się organizacja tegorocznej zabawy?????
Oprawa muzyczna - moim zdaniem totalne dno
Atrakcje dla dzieci - masakra (szczególnie ring bokserski przez nikogo nie pilnowany i mniejsze dzieci były terroryzowane i wypychane z kolejki przez dzieci starsze )
Kulinaria - piwo 0,4 za 5zł doprowadziło do oblężenia "Żabki" i innych sklepów z napojami wyskokowymi (pewnie i tak takie oblężenie by było )
I pewnie wiele innych......
Pozdrawiam
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
jak dla mnie żadna nowość wiedziałem, że będzie dno i tak było, swoje dywagacje na ten temat opisywałem już na tym forum i ten kto chociaż wie o co chodzi, bądź też miał kontakt z ludźmi odpowiedzialnymi za tego typu imprezy, doskonale zdaje sobie z tego sprawę sprawę, że może być tylko gorzej. Szkoda tylko, że nowi mieszkańcy sprowadzając sie do tej coraz dynamiczniej rozwijającej się miejscowości, bawią sie na imprezie typowej dla miejscowości o nazwie Wichura
Wg mnie był to piękny dzień na otwarcie sklepu co się obok buduje. Ilu by klientów było. Dziwne, że mądre głowy nie pomyślały.
Festyn jak festyn chyba bardziej dla dzieci jak dla dorosłych.
Chociaż ja dalej żyję w przekonaniu, że to doroczny dzień gdzie każdy Siechniczanin się nastuka - pomimo, że to już chyba przeszłość.
Festyn jak festyn chyba bardziej dla dzieci jak dla dorosłych.
Chociaż ja dalej żyję w przekonaniu, że to doroczny dzień gdzie każdy Siechniczanin się nastuka - pomimo, że to już chyba przeszłość.
- Przemek(EVO)
- Kontakt:
Widząc tego typu imprezy, nie pozostaje nic innego...ITI pisze: Chociaż ja dalej żyję w przekonaniu, że to doroczny dzień gdzie każdy Siechniczanin się nastuka - pomimo, że to już chyba przeszłość.
Na poczatku zalowalismy ze nie poszlismy... ale po tych odpowiedziach juz nam lepiej...