kontenery na papier

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
Katka

kontenery na papier

Post autor: Katka »

czy w Siechnicach stoją gdzieś kontenery na papier? Staram się skrupulatnie segregować śmieci, ale mam zawsze problem z pozbyciem się papieru, który wożę do Wrocławia, bo nie bardzo wiem, gdzie można go wyrzucić.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Kontakt:

Re: kontenery na papier

Post autor: admin »

Na plastik są, na szkło też ale kontenerów na papier chyba w naszej gminie nie ma

Katka

dziękuję za odpowiedż. To przykre, ze tyle mówi sie o segregacji a nie stwarza się mozliwości jej przeprowadzenia. No nic..znów zatacham papierzyska do wrocławia))

Orion
Kontakt:

Post autor: Orion »

admin pisze:Na plastik są, na szkło też ale kontenerów na papier chyba w naszej gminie nie ma
Kiedyś pytałem o to wójta na forum mieszkańców gminy. Pojemniki są, ale tylko przy szkołach: http://siechnice.pl/forum/viewtopic.php?p=16211#16211

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: admin »

Ostatnio zauważyłem, że został postawiony kontener na papier i na szkło przy ul. Kwiatowej (obok innych kontenerów). Może w innych miejscach w gminie też pojawiły się kontenery na papier, trzeba sprawdzić :)

Katka

slicznie dziękuję za informację! bardzo sie cieszę, ze nie bede juz musiała wozic tych papieruchów do wrocławia))

Orion
Kontakt:

Post autor: Orion »

admin pisze:Może w innych miejscach w gminie też pojawiły się kontenery na papier, trzeba sprawdzić :)
Uprzejmie donoszę, że w Świętej Katarzynie też pojawił się niebieski kontener z napisem PAPIER - obok pojemników na szkło i plastiki przy basenie ppoż. koło szkoły. Nowiutki, nieśmigany... :wink:

ODPOWIEDZ