PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
PABLOO

PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa

Post autor: PABLOO »

W nocy z soboty na niedzielę (dn.10 na 11 .08) na parkingu przy ul. Jarzębinowej doszło do kradzieży paliwa z samochodu, u mnie przebito bak i ściągnieto paliwo. Zauważył to inny kierowca jadący za mną i powiadomił że cieknie paliwo. Po widocznych plamach na parkingu prawdopodobnie więcej samochodom ściągnięto paliwo.Proszę sprawdzić Sobie zbiorniki na paliwo.

Awatar użytkownika
monisien
Kontakt:

Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ

Post autor: monisien »

No pięknie...
A ja myślałam, że tu się raczej nic nie dzieje. :(

TORMENTOR

Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ

Post autor: TORMENTOR »

a dzieje się dzieje- jeno czasem nic dobrego 8)

Szarmut

Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa

Post autor: Szarmut »

Niestety w Siechnicy dzieje sie nie najlepiej pod względem bezpieczeństwa.Jestem tego przykładem.W nocy z 19 na 20 września skradziono mi samochód z parkingu na ul.Ciepłowniczej.Nigdy bym nieprzypuszczał że coś takiego może sie u nas zdarzyć!!!Niestety od jakiegoś czasu jest tylko gorzej.Zastanawia mnie jedno.W jakim celu powołano straż gminną?bo raczej nie w celu poprawy bezpieczeństwa.ja osobiście patrolu straży nigdy niewidziałem a jakie mają auto znam tylko z fotografi zamieszczonej w internecie.Po co nam Policja jeśli po zmroku darmo ich szukać na naszych ulicach?przypominam ze 11 lat posiadamy prawa miejskie ale ignorancja ze strony służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo jest niedopuszczalna!!!wszyscy tylko mówią ja sie szybko nasze miasto rozwija ale rozwoju bezpieczeństwa niema!Jest wielki niedorozwój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ