PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa
PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa
W nocy z soboty na niedzielę (dn.10 na 11 .08) na parkingu przy ul. Jarzębinowej doszło do kradzieży paliwa z samochodu, u mnie przebito bak i ściągnieto paliwo. Zauważył to inny kierowca jadący za mną i powiadomił że cieknie paliwo. Po widocznych plamach na parkingu prawdopodobnie więcej samochodom ściągnięto paliwo.Proszę sprawdzić Sobie zbiorniki na paliwo.
Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ
No pięknie...
A ja myślałam, że tu się raczej nic nie dzieje.
A ja myślałam, że tu się raczej nic nie dzieje.

Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ
a dzieje się dzieje- jeno czasem nic dobrego 

Re: PARKING PRZY JARZĘBINOWEJ kradzież paliwa
Niestety w Siechnicy dzieje sie nie najlepiej pod względem bezpieczeństwa.Jestem tego przykładem.W nocy z 19 na 20 września skradziono mi samochód z parkingu na ul.Ciepłowniczej.Nigdy bym nieprzypuszczał że coś takiego może sie u nas zdarzyć!!!Niestety od jakiegoś czasu jest tylko gorzej.Zastanawia mnie jedno.W jakim celu powołano straż gminną?bo raczej nie w celu poprawy bezpieczeństwa.ja osobiście patrolu straży nigdy niewidziałem a jakie mają auto znam tylko z fotografi zamieszczonej w internecie.Po co nam Policja jeśli po zmroku darmo ich szukać na naszych ulicach?przypominam ze 11 lat posiadamy prawa miejskie ale ignorancja ze strony służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo jest niedopuszczalna!!!wszyscy tylko mówią ja sie szybko nasze miasto rozwija ale rozwoju bezpieczeństwa niema!Jest wielki niedorozwój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!