Gdzie można kupić prezent?
Re: Gdzie można kupić prezent?
ja to własnie chciałem zrobić prezent mojej siostrzenicy i kupić jej telefon komórkowy nowy. Tylko nie wiedziałem jaki, więc użyłem porównywarki smartfonów online https://komorkomat.pl/
ja zawsze kupuje przez internet
Na internecie jest najwięcej ofert. I najtaniej tak mi się wydaje.
Może przez internet będzie łatwiej
Najlepsze są ku temu chyba portale aukcyjne moim zdaniem.
Najlepiej szukać fajnych okazji na portalach aukcyjnych.
ja kupuje przez internet
-
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o prezent, to zawsze kupuję z allegro czy innych stron, ale zazwyczaj przez internet. Tam jest większy wybór. A już w ogóle jakieś ubrania - jak kupisz z lokalnego sklepu to jest szansa, że spotkasz kogoś ubranego tak samo, a wtedy prezent trochę straci w oczach
Pozdrawiam
Emilia
Pozdrawiam
Emilia
Tylko w sieci i to dość często na kuchnianawidelcu.pl Siostrze będę teraz u nich zamawiać do nowego mieszkania na parapetówkę maszynkę do robienia lodów. Ciągle jak tylko zbliża sie lato to powtarza, że w tym roku na pewno już sobie kupi. Nareszcie będzie miała, może mnie poczęstuje swoim wyrobem.
Jak coś z biżuterii to warto do apartu zajrzeć.
Też zależy jaki ktoś chce kupić prezent. Ja jak coś kupuje, to prawie zawsze przez internet, bo jest to najwygodniejsze rozwiązanie. A i ceny potrafią być znacznie bardziej rozsądne. Niedawno zamawiałem skórzany portfel Money Kepper, to też zdecydowałem się na wybranie internetowego sklepu. Może to kwestia tego, że raczej nie znam zbyt wielu ciekawych sklepów stacjonarnych, gdzie można kupić takie prezenty.
Przez net można też u nich coś wybrać i zamówić.Mati27 pisze:Jak coś z biżuterii to warto do apartu zajrzeć.
ja bym się chyba nie odważył drogiej biżuterii kupować. Lepiej ocenić jak sie prezentuje na zywo.
Standardowo - internet. Można fajne produkty nabyć na allegro za niską cene. Tego niestety sklepy stacjonarne nie oferują. Także internet jest najlepszą opcją