Witam
Robiąc zakupy w Dino warto zwrócić uwagę na ceny .
- Te umieszczone przy towarze nie zawsze zgadzają się z tymi przy kasie ,
można zapłacić więcej ,w drugą stronę to raczej nie idzie .
Przy okazji - Dino Siechnice - kto układa repertuar muzyki którą słyszymy w sklepie ?
Może jestem wyjątkiem ale nagrania które tam lecą są dla mnie nie do zniesienia ,
współczuje załodze sklepu która musi je słuchać przez cały dzień .
Wiadomo o gustach w tym i muzycznych się nie dyskutuje wiec moja opinia nie jest
napewno obiektywna ale tak to odbieram .
Podwójne ceny w Dino
Re: praca w Dino Siechnice
witam pracowalam w dino siechnice i moge powiedziec jedno - charowka od rana do wieczora nawet kawy nie mozna sie napic kierownicto w dino jest nie profesjonalne sa tam osoby ktore nie maja zielonego pojecia na temat prowadzenia sklepu malo tego sa to osoby nie mile obskurne chrakterem [] tu jest bardzo dziwne ze firma pozwala na prace rodziny w jednym sklepie , pani [] oprucz wrodzonego nie taktu to jeszcze arogancka wstosunku do ludzi , posiadajaca cechy charakteru typ oprawcy [] oraz nie wiem jak to nazwac asystenci czy osoby funkcyjne typ donosicielstwa wymyslania na ludzi rozne zeczy jak sie okazuje pozniej jest to nie prawda. Sklep jest podzielony na panie typu lepszych ludzi i czesc pracownikow tzn - << podludzie << ktorzy dostaja opieprz za zwszystko .Na koniec powiem krotko opisujac ten sklep - CHAMSTWO [] wstyd ze tak mlodzi ludzie sa zdolni do czegoś takiego bo w pracy powinno byc nastawienie takie ze wszystcy powini być rowni a tam nie stety tak nie jest , bo to co mi przypomina to praca w III Rzeszy niemickiej pozdrawiam
Ostatnio zmieniony piątek, 3 sierpnia 2012, 10:06 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nar.reg.
Powód: nar.reg.
Re: Podwójne ceny w Dino
ja też tam pracowałam
Ika22 jak masz zamiar kogoś oskarżać to może się przedstaw. Boisz się? A może nadal tam pracujesz tylko boisz się przedstawić a sama pod kimś dołki kopiesz bo ktoś tobie nacisnął na odcisk. W każdej pracy zawsze są jakieś nieporozumienia ale wszystko można wyjaśnić. A jak Tobie nie pasuje tak jak jest teraz to może porozmawiamy o "starej" kierowniczce? Tam to były dopiero układy i układziki. Teraz to jest porządek i spokój a atmosfera jest sto razy lepsza niż za czasów poprzedniego kierownictwa.
Jest takie powiedzenie: "Z niewolnika nie ma pracownika", nie pasuje to spier....
Jest takie powiedzenie: "Z niewolnika nie ma pracownika", nie pasuje to spier....

A ja tam nie pracuje tylko robię zakupy
I właściwie jedyne zastrzeżenia mogę mieć do jednej z Pan jak dla mnie wygrała konkurs na najbardziej niesympatyczna obsługę ever
A poza tym 4 Panów którzy są przesympatyczni zawsze można dwa słowa zamienić doradza pomogą
Tak samo moje dziecko uwielbia Panie z działu mięsnego oraz jedną z Pan przy kasie w dodatku upodobal sobie również jednego Pana a dziecko najlepszy psycholog☺
I właściwie jedyne zastrzeżenia mogę mieć do jednej z Pan jak dla mnie wygrała konkurs na najbardziej niesympatyczna obsługę ever
A poza tym 4 Panów którzy są przesympatyczni zawsze można dwa słowa zamienić doradza pomogą
Tak samo moje dziecko uwielbia Panie z działu mięsnego oraz jedną z Pan przy kasie w dodatku upodobal sobie również jednego Pana a dziecko najlepszy psycholog☺