Szukam samochodu do ślubu
-
Szukam samochodu do ślubu
Witam wszystkich forumowiczów,
szukam samochodu do ślubu, znacie kogoś, kto się tym zajmuję?
Będę wdzięczny za wszelkie namiary.
Pozdrawiam Piotrek
szukam samochodu do ślubu, znacie kogoś, kto się tym zajmuję?
Będę wdzięczny za wszelkie namiary.
Pozdrawiam Piotrek
Re: Szukam samochodu do ślubu
a jakie auto Cię interesuje ?
mnie się podobają limuzyny, które są po prostu ładnie przystrojone
Ja też wolę samochody niż atrakcje w stylu bryczki itp. W czerwcu wychodzę za mąż i razem z narzeczonym zdecydowaliśmy, że do ślubu pojedziemy mazda 6. To nowy, elegancki samochód, poza tym na tylnej kanapie jest sporo miejsca, więc nie martwię się o suknię
i bagażnik na kwiaty również jest bardzo pojemny. Rozważaliśmy jeszcze opcję wynajęcia zabytkowego auta, jednak obawiam się wynajęcia auta bez klimatyzacji w czerwcu.

Samochód jest dużo wygodniejszy od bryczki
-
A może Austin? Wygląda rewelacyjnie i do ślubu będzie idealnie. Możesz zerknąć na darmowy portal ogłoszeniowy, gdzie są używane samochody, widzę, że są tam także propozycje wynajmu tego auta.
Godnie wygląda Mercedes CLA w wersji AMG 

-
Też jest to całkiem dobry wybór. Mi się podobają też zabytkowe samochody, tylko ich wynajem jest trochę drogi.
Usługi około wesela są strasznie drogie, wszyscy chcą z tych młodych zedrzeć, a dokładnie z ich rodziców.Taniej będzie od znajomego lub od rodziny wynająć. Pojazd musi być ciekawy, może z PRL-u cudo. Dopicować, lakier odświeżyć, samodzielnie naprawić wgniecenia jak na wgniecenia.pl podają, potrzebne tylko narzędzia i mamy kilka stówek w kieszeni.
-
Tak jak kolega wyżej napisał można wyszukać ciekawy samochód z charakterem z lat 60-80. Ważne by był w zadowalającym stanie. Czasem można samemu pogrzebać przy samochodzie wyjdzie lepiej i taniej. Ostatnio widziałam ciekawe klasyki i używane samochody w okolicy Katowic.
Mi to sie marzy bryczka do ślubu, nie myślales o tym?
Moim zdaniem świetnie prezentuje się Alfa Romeo. Sami możecie poczytać opinie użytkowników http://www.forum.alfaholicy.org/ Mnóstwo praktycznych porad. Można wymienić się cennymi informacjami wraz z innymi użytkownikami forum.
Również podobają mi się limuzyny