starzy,nowi,nowo-starzy....

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
get

starzy,nowi,nowo-starzy....

Post autor: get »

witam:]
nie mieszkam juz w siechnicach od ponad roku i musze przyznac ze ilekroc wpadam odwiedzic moja kochanka rodzinke to czuje sie jakbym znajdowala sie w calkiem innym miescie....to calkiem fajne ze siechnice staja sie zaperdzielista metropolia ale szkoda mi ze te wszystkie dzieciaki powyrastaly tak ze nie mozna nikogo poznac.teraz i tak niewiem kto sie zmienil przez ten czas a kto wprowadzil sie na osiadle "zolte";)heh. powodzenia....
.....siechnica, radwanica.........co za roznica....i tak spoko okolica.... buhah zarcik;)

adamch
Kontakt:

Post autor: adamch »

ja, choć nie pochodze z Siechnic jestem z nimi związany:) Tyle pięknych miejsc!!! Czasami we Wrocławiu ich brakuje bo cywilizacja tak zwyczajnie je odbiera............ to czego ludziki z Wrocławia( w tym i ja ) mogą zazdrościć ludzikom z Siechnic to ta wspaniała cisza!!! i piękne miejsca na spacery:) mimo tak szybkiego rozwoju (którego czasami nie dostrzegamy) Siechnice nie tracą swojego uroku. Najważniejsze chyba jest to że możemy zostawić w nich cząstke siebie mimo że czasami znajdujemy się setki kilometrów poza tym jedynym w swoim rodzaju miejscem............

inkognito
Kontakt:

snc na zawsze

Post autor: inkognito »

co Wy wiecie o miejscówkach w siechnicach tu trzeba sie wychować żeby poznać najlepsze zalety naszej mieściny

inkognito
Kontakt:

snc nocą

Post autor: inkognito »

Siechncice nocą to jest to :) hehhe pozdrawiam kolędników Wy wiecie ci naprawde dobre

ODPOWIEDZ